Porczop 257 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nick: Porczop Opis problemu: Niedawno zakupiłem CS 1.6 na platformę STEAM. Wcześniej mi się tak nie robiło, ale teraz za każdym razem, na każdym serwerze gdy coś wybieram np. klasę, oglądam rs itd. przyciski działają mi tylko 1-5, a od 6 już nie. Dzieje mi się tak tylko w CS. UnInstall nie pomaga. Screenshoty:-- Dane kontaktowe (gg,skype,steam,pw): STEAM: Porczopik || CSC Forum Inne: -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Miałam tak z cyferką 9, wystarczyło, że w opcjach przywróciłam "domyślne ustawienia". Nie pisałeś "unbind 6" itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rap3rXD 3 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Może w configu usun bindy na "5-9", lub możesz w konsoli wpisać "Unbind 6" "Unbind 7" itd... Pomogłem daj + . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Odbinduj przyciski, pewnie masz do nich przypisana funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Może w configu usun bindy na "5-9", lub możesz w konsoli wpisać "Unbind 6" "Unbind 7" itd... Jeżeli w cfg masz bind "6" "komenda" , i bind "5" "komenda" to zwykły unbind w konsoli cs nic nie da. Bo o ile uruchomisz od nowa cs, on czyta ci całego cfg i masz ustawienia takie jak tam wpisane są. Masz cfg, zmień sobie jeżeli wolisz, i zastąp swój. Tu są standardowe bindy. http://wklejto.pl/txt222075 hasło: siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności, pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi