NexT. 315 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Wiek:prawie 16 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?:50 H Doświadczenie na podobnym stanowisku:Niestety nie Dlaczego akurat Ty?:Myśle ze się znam na tym ,i chciałby pomóc Omedze w modyfikowaniu, no i przegrałem na GTA dosyć dużo czasu Co chciałbyś wnieść jako Gamer?:W GTA chciabym dodawać róznego typu poradniki i pomagać graczom Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY):GTA 5 Edited February 12, 2015 by NexT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Na razie twoja aktywność w dziale GTA ograniczyła się do udziału w 3/4 tematach, żądnych poradników nie widzę. A tak to kiepsko zaczynasz, jeżeli chcesz być gamerem w przyszłości to już teraz pisz poradniki, udzielaj pomocy graczom GTA / użytkownikom. Niestety jestem na nie, mała aktywność w dziale GTA (Gry) , a w FiFa to już tym bardziej, no i na forum też mało Cię widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Brak doświadczenia na tym stanowisku , mało godzin na forum , mała aktywność na forum Tymczasowo na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Mała aktywność w dziale, mało rozpoznawalny, brak doświadczenia. W tej chwili jestem na nie. Popraw się, pokaż, że ci zależy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzika ryba 982 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Słaba aktywność ogólnie na forum - Brak doświadczenia - Twój ostatni poradnik w dziale był dosyć słaby i dla większości trochę niezrozumiały. Starasz się, to widać, ale kolejny minus to napisane podanie. Mogłeś się bardziej postarać i pokazać z dobrej strony. Tymczasowo na nie, ale następnym razem moje zdanie będzie inne - o ile podniesiesz swój poziom aktywności i napiszesz pare tych poradników. Powodzenia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 NexT, narazie na nie, ale jak poprawisz swoją aktywnosc na forum i w tym dziale ktorym chcesz sie opiekowac to zmienie zdanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,948 Posted February 23, 2015 Root Share Posted February 23, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts