po prawej 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 1.Twój Nick: NNoF 2.Nick admina/gracza który zawinił: Madn3sS 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 2013-01-12, 19:24 Gdzieś około tego. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=6682 6.Opis sytuacji: Z jakiej paki on dalej adminuje? i dlaczego ma UnBan'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 magia ty pacz na siebie bo dajesz bany za nic. bo ludzie sie na serwie skarżą ktoś i dał ub i nie powiem ci kto a tylko dasz mi aktywnego to sie postaram abyś stracił admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Madnes staraj się staraj, ma Ci prawo dac bana za aktywnego i to ja już mogę za niego poręczyc bo jest wyraźnie napisane BRAK UB... Sprawę trzeba wyjaśnic więc czekamy na Pawła.. Nie wiem dlaczego Black Ci ub nie dał przecież żadnych dowodów nie dodano tam. http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=6682 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
po prawej 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 "]Madnes staraj się staraj, ma Ci prawo dac bana za aktywnego i to ja już mogę za niego poręczyc bo jest wyraźnie napisane BRAK UB... Sprawę trzeba wyjaśnic więc czekamy na Pawła.. Nie wiem dlaczego Black Ci ub nie dał przecież żadnych dowodów nie dodano tam. http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=6682Nie było, ale jest takie coś jak HLTV + Gracze na serwerze, caly jego team mi napisał na U@ że ma Aima więc wbiłem Spect patrze rzeczywiście aim, kręciłem demo cóż nie zapisało się poleciał ban, dzisiaj patrze on gra i myślę co do kur** jest wgrane napisałem temat i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 MaDn3sS, proponuje nie spać na polskim... a reszta nie spamować tylko na -_____- czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Prosze o nauke w robieniu demka.... Nie ma to jak zaawansowany admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Skoro demka nie ma to nie ma żadnego dowodu , więc tak czy siak UB będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 AA chwila teraz sie zapoznalem ze sprawa.Madness miales juz bana na serwerze wstawiles to na forum bez ss bo podobno bylo demko ale sie nie zapisalo ale za to byli swiadkowie wiec Black nie dal Ci UB.W takim razie jak J@ nie dal Ci UB to w jaki sposób ty wgl znalazles sie na serwerze :)Admin powinien zostac odebrany. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 de scotpt dostałem ub bo uzgodniłem to z -_- i jakie znowu ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jeśli jeszcze raz się ktoś wypowie to dostanie nagrodę w postaci warna... Czekamy na PAWŁA tylko i wyłącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ze mną po 1 nic nie uzgadniałeś więc nie kłamPo 2 nie było powinien dostać tam UB proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi