Pride 544 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Siemanko! Razem z Kryptonem i Fakelem zaczynamy dzisiaj grę na Balmorze s2. Serwer typu hard z maxymalnym lvl 105. Link do recenzji MPC - http://www.mpcforum.pl/topic/1362149-balmorapl-s2-dedyk-hard/ Wpisujcie tutaj kto chce pograć razem z nami Gramy w Jinno!!! [Niebiescy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Zapraszamy do gry Założymy gildie i popykamy sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) To nie jest czasem ten serwer od FUBU? Pamiętam, że internety nie lubiły FUBU xd. Może się skuszę ;p. @edit grałem i tu i tu, ale kont pewno już dawno nie ma ;p Edytowane 9 Lutego 2015 przez Rias Gremory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Serwer od FUBU, ale jest to jeden z tych serwerów, na których administracja na prawdę się nim interesuje. Nie tak jak na ravii gdzie nie było żadnego postu od administracjii od grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 W sumie to nie mam w co za bardzo teraz grac, wiec chetnie z wami zagram.. Podajcie swoji nicki. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Pobieram i zagram. Podajcie nicki w grze. Hard czyli w isa znów trzeba będzie załadować Edytowane 9 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Też chcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Też chcem Pobieraj. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Zapraszamy XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Moja panda ? Dobra ja zagram tylko prosiłbym żeby ktoś mi zrobił konto z szamanem (nick standardowo "Neff") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Szykowac portfele, pet kosztuje tylko ponad 100 zł przelewem ;d A koń bojowy smsem 30 zł xD Paniqa czekam na kunia Edytowane 10 Lutego 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie chce mi sie pobrac w ogole, pobrałem [rar] i [exe] i jak chce otworzyc to bład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 wyłącz antivirus'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi