Slayerxd 6 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 1. Nick: Slayer*2. Imię: Adrian3. Wiek: 17 (6marca)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack....177.101:27156/ 8. Opisz Siebie: (kupiuj wklej wcześniejszego podania ;] )Jestem Adrian, mam 17 lat, woj. Małopolskie, mieszkam w okolicach Bochnii tj. 30km od Krk. tam się urodziłem. Moimi zainteresowaniami są: sport,budownictwo i grafika komputerowa. Byłem adminem już jakiś czas temu na dosyć znanej serwerowni, spodobało mi się to, niestety albo stety serwerownia upadła i od tego czasu zostałem zwykłym graczem cs'a. Jestem w miarę ''czasowy'' bo moje godziny w szkole są w miarę sprzyjające. Dlaczego ja ? Denerwuje mnie to że np. rano kiedy jest mało ludzi na serwerze zdarzają się i to dość często cheaty a ja w tym czasie akurat gram i mógłbym coś z tym zrobić.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:313560310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-5h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze:ok.9 i 16-18, weekendy nawet całymi dniami12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6-7 lat z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): byłem Proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos (t) 77 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 widzę że poprawiłeś co niektóre punkty które Cię wcześniej skreśliły , ale do rzeczy + steam +mikro +składka + adminem był + gra ostatnio częściej na serwerze za szybką poprawę jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) - Edited February 9, 2015 by Siwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
miko 90 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Jeśli wchodzisz z rana to jestem jak najbardziej na Tak bo fakt ze adminów jest mało z rana bo pracują i mają szkole, oprocz tego ze sklamales z tym ze grasz 7 lat, serio ? Od 10 roku życia grasz w csa? coś mi się wierzyć nie chce... + wiek + steam + składka - przez mikro nigdy Cię nie słyszałem + bardzo miły i kulturalny Na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sailor Moon 494 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Tak +steam +zgłasza na u@ +ogarnięty/ bezkonfliktowy +mikro Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 z tego co wiem to grasz często rano a o tych porach adminów jest najmniej więc na próbę dostaniesz admina ale pamiętaj że mam Cię na oku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolooo 553 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts