Lebron 112 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam tak jak w temacie proponuję aby Karol(-_-) zrobił tam konto i dodał jakieś rzeczy np. Kubki, koszulki, bluzy, itp. Myślę ze forum by na tym zarobiło i otworzyło więcej serwerów cs 1.6 lub go albo jakiejś innej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Pomysł nie głupi, ale kto się tym będzie zajmował? Wątpię, że Karol znajdzie czas na to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Jak dobrze wiem serwerów cs 1.6 więcej nie będzie, a taki pomysł z koszulkami już odpadł, jak ktoś chce w jakiś sposób pomóc sieci to wysyła kase na sieć i ma range donator, z koszulkami to by nie wypaliło. @Chciałem powiedzieć że takie coś było, w prawdzie zadeklarowało się z 4/5 osób które kupiły by taką koszulke, ale co nam z 5/4 osób? Dlatego pomysł odpadł Edytowane 9 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Sorki że się wypowiem ale jak coś to ja mógłbym się tym zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Tak szczerze mówiąc to nawet jeżeli już by były takie koszulki i bym sobie kupił to co mam z nią zrobić? Do pracy chodzić w koszulce cs-classic? Czy ktoś by wyszedł do szkoły/pracy/na miasto w takiej koszulce? Nie wiem gdzie niektórzy żyją ale ja raczej bym się nie pokazał tak na miescie ;p Kubek był by ok ale z tego nie było by zarobku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Znaczy w koszulce bym chodził po domu/na WF zawsze jakaś pamiątka jeszcze ze swoim nickiem u mnie w szkole widziałem kilka osób w takich koszulkach z tyłu swój nick i mała nazwa serwerowni ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem za dobry pomysł taką koszulkę ze swoim nickiem bym nosił na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) @DamianzGestem Nie chodzi o koszulki ze swoim nickiem, bo po co wprowadzać w obieg taką, którą kupisz tylko Ty, kto inny zechce chodzić w koszulce z kogoś nickiem? -- Myślę, że to dobry pomysł. Można palnąć jakieś fajne logo, to będziemy rozprowadzać reklamę na żywo! Edytowane 9 Lutego 2015 przez Mashiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 @DamianzGestem Nie chodzi o koszulki ze swoim nickiem, bo po co wprowadzać w obieg taką, którą kupisz tylko Ty, kto inny zechce chodzić w koszulce z kogoś nickiem? -- Myślę, że to dobry pomysł. Można palnąć jakieś fajne logo, to będziemy rozprowadzać reklamę na żywo! Wydaje mi się że chodziło bardziej o to że swój nick i na górze logo serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 W sumie tak z swoim imieniem no chyba że stronka taka że można zamawiać własne projekty np ze swoim nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 5 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja takze na nie ;/ cuz karol wszystkiego nie ogarnie, mysle ze ten pomysl by i tak nie wypalil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 "Użytkownik od wczoraj..." ehh -_-.Wydaje mi się, że to całkiem dobry pomysł, może graficy by się popisali, aby mieć własne logo. Wszystko jest możliwe, a ja bym sobie kubeczek machną do kawki, albo do zapitke do wódki.Oczywiście, trzeba by było wtedy roznosić to po forach, że takie coś istnieje, bo tutaj może Ci maks kupią 6/7 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Co do tych koszulek z nickiem i logo... Cupsell chyba polega na tym, że jakaś koszulka jest tworzona i wprowadzana bezpośrednio na stronę do listy nowych rzeczy, więc specjalnie tworzyć kilkadziesiąt egzemplarzy, każdy z innym nickiem? Moim zdaniem to nie ma sensu. w sumie, jak chcecie. Ogólnie to pomysł popieram, ale z tymi nickami to nie wiem... Ja tam bym wolała same logo +coś ładnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Tak jak wspomniałem wcześniej, jeżeli chodzi o takie koszulki, to nie ma sensu ich tworzyć "dla sieci", z masą reklam, bo nikt tego nie założy.Te koszulki musiałyby mieć jakiś fajny wygląd związany z samą grą cs i jakiś mały dodatek z nazwą sieci. Dla mnie pomysł na tę chwilę odpada, bo nie ma opłaca się tworzyć coś, co zakupi kilka osób. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi