Lebron 112 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Witam tak jak w temacie proponuję aby Karol(-_-) zrobił tam konto i dodał jakieś rzeczy np. Kubki, koszulki, bluzy, itp. Myślę ze forum by na tym zarobiło i otworzyło więcej serwerów cs 1.6 lub go albo jakiejś innej gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Pomysł nie głupi, ale kto się tym będzie zajmował? Wątpię, że Karol znajdzie czas na to wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Jak dobrze wiem serwerów cs 1.6 więcej nie będzie, a taki pomysł z koszulkami już odpadł, jak ktoś chce w jakiś sposób pomóc sieci to wysyła kase na sieć i ma range donator, z koszulkami to by nie wypaliło. @Chciałem powiedzieć że takie coś było, w prawdzie zadeklarowało się z 4/5 osób które kupiły by taką koszulke, ale co nam z 5/4 osób? Dlatego pomysł odpadł Edited February 9, 2015 by Siwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebron 112 Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 Sorki że się wypowiem ale jak coś to ja mógłbym się tym zająć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Tak szczerze mówiąc to nawet jeżeli już by były takie koszulki i bym sobie kupił to co mam z nią zrobić? Do pracy chodzić w koszulce cs-classic? Czy ktoś by wyszedł do szkoły/pracy/na miasto w takiej koszulce? Nie wiem gdzie niektórzy żyją ale ja raczej bym się nie pokazał tak na miescie ;p Kubek był by ok ale z tego nie było by zarobku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruffi 108 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Znaczy w koszulce bym chodził po domu/na WF zawsze jakaś pamiątka jeszcze ze swoim nickiem u mnie w szkole widziałem kilka osób w takich koszulkach z tyłu swój nick i mała nazwa serwerowni ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek(Pasza) 168 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Jestem za dobry pomysł taką koszulkę ze swoim nickiem bym nosił na pewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzika ryba 982 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) @DamianzGestem Nie chodzi o koszulki ze swoim nickiem, bo po co wprowadzać w obieg taką, którą kupisz tylko Ty, kto inny zechce chodzić w koszulce z kogoś nickiem? -- Myślę, że to dobry pomysł. Można palnąć jakieś fajne logo, to będziemy rozprowadzać reklamę na żywo! Edited February 9, 2015 by Mashiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruffi 108 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 @DamianzGestem Nie chodzi o koszulki ze swoim nickiem, bo po co wprowadzać w obieg taką, którą kupisz tylko Ty, kto inny zechce chodzić w koszulce z kogoś nickiem? -- Myślę, że to dobry pomysł. Można palnąć jakieś fajne logo, to będziemy rozprowadzać reklamę na żywo! Wydaje mi się że chodziło bardziej o to że swój nick i na górze logo serwerowni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek(Pasza) 168 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 W sumie tak z swoim imieniem no chyba że stronka taka że można zamawiać własne projekty np ze swoim nickiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nico 5 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Ja takze na nie ;/ cuz karol wszystkiego nie ogarnie, mysle ze ten pomysl by i tak nie wypalil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 "Użytkownik od wczoraj..." ehh -_-.Wydaje mi się, że to całkiem dobry pomysł, może graficy by się popisali, aby mieć własne logo. Wszystko jest możliwe, a ja bym sobie kubeczek machną do kawki, albo do zapitke do wódki.Oczywiście, trzeba by było wtedy roznosić to po forach, że takie coś istnieje, bo tutaj może Ci maks kupią 6/7 osób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzika ryba 982 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Co do tych koszulek z nickiem i logo... Cupsell chyba polega na tym, że jakaś koszulka jest tworzona i wprowadzana bezpośrednio na stronę do listy nowych rzeczy, więc specjalnie tworzyć kilkadziesiąt egzemplarzy, każdy z innym nickiem? Moim zdaniem to nie ma sensu. w sumie, jak chcecie. Ogólnie to pomysł popieram, ale z tymi nickami to nie wiem... Ja tam bym wolała same logo +coś ładnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,965 Posted February 10, 2015 Root Share Posted February 10, 2015 Tak jak wspomniałem wcześniej, jeżeli chodzi o takie koszulki, to nie ma sensu ich tworzyć "dla sieci", z masą reklam, bo nikt tego nie założy.Te koszulki musiałyby mieć jakiś fajny wygląd związany z samą grą cs i jakiś mały dodatek z nazwą sieci. Dla mnie pomysł na tę chwilę odpada, bo nie ma opłaca się tworzyć coś, co zakupi kilka osób. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts