Lebron 112 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam tak jak w temacie proponuję aby Karol(-_-) zrobił tam konto i dodał jakieś rzeczy np. Kubki, koszulki, bluzy, itp. Myślę ze forum by na tym zarobiło i otworzyło więcej serwerów cs 1.6 lub go albo jakiejś innej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Pomysł nie głupi, ale kto się tym będzie zajmował? Wątpię, że Karol znajdzie czas na to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Jak dobrze wiem serwerów cs 1.6 więcej nie będzie, a taki pomysł z koszulkami już odpadł, jak ktoś chce w jakiś sposób pomóc sieci to wysyła kase na sieć i ma range donator, z koszulkami to by nie wypaliło. @Chciałem powiedzieć że takie coś było, w prawdzie zadeklarowało się z 4/5 osób które kupiły by taką koszulke, ale co nam z 5/4 osób? Dlatego pomysł odpadł Edytowane 9 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Sorki że się wypowiem ale jak coś to ja mógłbym się tym zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Tak szczerze mówiąc to nawet jeżeli już by były takie koszulki i bym sobie kupił to co mam z nią zrobić? Do pracy chodzić w koszulce cs-classic? Czy ktoś by wyszedł do szkoły/pracy/na miasto w takiej koszulce? Nie wiem gdzie niektórzy żyją ale ja raczej bym się nie pokazał tak na miescie ;p Kubek był by ok ale z tego nie było by zarobku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Znaczy w koszulce bym chodził po domu/na WF zawsze jakaś pamiątka jeszcze ze swoim nickiem u mnie w szkole widziałem kilka osób w takich koszulkach z tyłu swój nick i mała nazwa serwerowni ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jestem za dobry pomysł taką koszulkę ze swoim nickiem bym nosił na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) @DamianzGestem Nie chodzi o koszulki ze swoim nickiem, bo po co wprowadzać w obieg taką, którą kupisz tylko Ty, kto inny zechce chodzić w koszulce z kogoś nickiem? -- Myślę, że to dobry pomysł. Można palnąć jakieś fajne logo, to będziemy rozprowadzać reklamę na żywo! Edytowane 9 Lutego 2015 przez Mashiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 @DamianzGestem Nie chodzi o koszulki ze swoim nickiem, bo po co wprowadzać w obieg taką, którą kupisz tylko Ty, kto inny zechce chodzić w koszulce z kogoś nickiem? -- Myślę, że to dobry pomysł. Można palnąć jakieś fajne logo, to będziemy rozprowadzać reklamę na żywo! Wydaje mi się że chodziło bardziej o to że swój nick i na górze logo serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 W sumie tak z swoim imieniem no chyba że stronka taka że można zamawiać własne projekty np ze swoim nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 5 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja takze na nie ;/ cuz karol wszystkiego nie ogarnie, mysle ze ten pomysl by i tak nie wypalil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 "Użytkownik od wczoraj..." ehh -_-.Wydaje mi się, że to całkiem dobry pomysł, może graficy by się popisali, aby mieć własne logo. Wszystko jest możliwe, a ja bym sobie kubeczek machną do kawki, albo do zapitke do wódki.Oczywiście, trzeba by było wtedy roznosić to po forach, że takie coś istnieje, bo tutaj może Ci maks kupią 6/7 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Co do tych koszulek z nickiem i logo... Cupsell chyba polega na tym, że jakaś koszulka jest tworzona i wprowadzana bezpośrednio na stronę do listy nowych rzeczy, więc specjalnie tworzyć kilkadziesiąt egzemplarzy, każdy z innym nickiem? Moim zdaniem to nie ma sensu. w sumie, jak chcecie. Ogólnie to pomysł popieram, ale z tymi nickami to nie wiem... Ja tam bym wolała same logo +coś ładnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Tak jak wspomniałem wcześniej, jeżeli chodzi o takie koszulki, to nie ma sensu ich tworzyć "dla sieci", z masą reklam, bo nikt tego nie założy.Te koszulki musiałyby mieć jakiś fajny wygląd związany z samą grą cs i jakiś mały dodatek z nazwą sieci. Dla mnie pomysł na tę chwilę odpada, bo nie ma opłaca się tworzyć coś, co zakupi kilka osób. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi