Neffju 328 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Hmm od kilu miesięcy miewam pewniem problem, otóż mam zainstalowane 8GB RAM, a system pokazuję mi że mam dostępne tylko 3,12GB RAM. System jest świerzo postawiony, to Windows 7 Ultimate 32bit. Jakieś pomysły żeby rozwiązać tą sprawę ? Oto screen przedstawiąjący jak to wygląda http://scr.hu/4uuu/rpei6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 System 32 bity czyli max 4GB ramu. Musisz zmienić na 64 bity system, bo inaczej nic więcej nie zrobisz. Dlaczego 3,12 ci wyświetla? Dlatego, że troszkę system Ci zabiera i wolne pozostaje te 3,12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi