Ozcs(1) 0 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 1.Twój Nick: KupMiSzynke 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dark Z Rises STEAM_2:0:682773160 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 13:40 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/HprkA/1.dem 6.Opis sytuacji: Admin dał mi bana, bo uznał za obraze "lama" innego gracza, który był surwem i kampił. Potem mi groził banem na tydzien za "bugowanie kb"(nie mam tego na demku, ale taka sytuacja zaistniała podczas gry). 7. SID/IP: 31.2.25.253 Nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 To było raczej na odwrót , najpierw zbugowałeś na mnie knife blinks po czym napisałem Ci, że jeszcze raz coś takiego zrobisz to dam Ci bana na tydzień (oczywiście przesadziłem, nie dałbym mu bana nawet na 1 dzień, dostałby maks 3h, ale to nie ważne), potem dostałeś bana na 5 minut bo obraziłeś gracza nazywając go lamą a więc ban słuszny, a skarga jak najbardziej nie , po za tym gracz będący survivorem wyszedł z kampy po tym jak Admin (czyli ja) go upomniał, w zasadzie to ban na 5 minut, nie jest warty nawet pisania skargi, jest to idiotyczne i tylko inni tracą czas na rozpatrywanie tego... Więc nie rozumiem o co Ci chodzi, ale spoko jak kto lubi xD tyle mam do powiedzenia w tym temacie . Następnym razem jak piszesz skargę to miej ku temu jakiś poważniejszy temat bo założę się, że ludzie maja ważniejsze sprawy na głowie niż czytanie twojego bólu dupy odnośnie bana na 5 minut (lmao). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Na razie zamykam żeby niepotrzebnego spamu nie było, chyba, że ktoś ma coś SENSOWNEGO i związanego ze skargą do powiedzania to proszę na pw i otworzę. Przejrzę demko i się wypowiem. "Lama -Osoba, której coś się nie uda, np. w grze , (cs 1.6) albo po prostu osoba spięta, nie na luzie." "Człowiek nie ogarnięty. Idiota w pozytywnym znaczeniu." To tyle jeśli chodzi o pierwszą część skargi , nie widzę w tym słowie niczego złego ani tym bardziej obrazy. Ban już minął, ale proszę więcej nie banować za to słowo. Admin dostaje tylko lekkie upomnienie na przyszłość . Co do drugiej części skargi: "nie mam tego na demku, ale taka sytuacja zaistniała podczas gry". Nie ma dowód = nie rozpatruje. Edytowane 10 Lutego 2015 przez Euphemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi