SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Pojawiła się informacja o tym kto będzie komentował mecze w języku Polskim podczas kwalifikacji do IEM / EXPO Katowice 2015 OFICJALNI KOMENTATORZY:Maciej "Morgen" Żuchowski Adam "destru" Gil 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Nie ma Izaka? :'c Osobiście nie podoba mi się styl Morgena, zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Nie ma Izaka? :'c Osobiście nie podoba mi się styl Morgena, zobaczymy jak to będzie. Na IEM / EXPO też 'raczej' nie licz na Izaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Hehe i to jest odpowiedz na pytanie z tematu, ze Izaka nie bedzie na IEM'ie, nie zauwazylem tego tematu :/Dobre i to, ze przynajmniej morgen bedzie. @edit Wiem, że będzie jako widz, chodziło mi o to, że nie będzie Izaka jako komentatoran na IEM'ie Edytowane 12 Lutego 2015 przez mr.Burger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Burger Izak będzie tylko jako wolny widz nie komentator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Morgen nie potrafii komentować meczy, jedynie co potrafi to przeczytać statystyki z tabeli, i pokazać na TAB'ie gdzie wchodzi dana drużyna. Praktycznie zero emocji przeżywa ten gość podczas komentowania, przy czym robi to z niego słabą osobą w komentowaniu. Osobiście gdy nie ma Izaka wolę oglądać angielskiego stream'a albo niemieckiego. Choć nie zawsze wszystko w 100% rozumiem, ale wydaję mi się że oni są minimum 2 razy lepsi w swoim fachu od Morgena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 @Masakracja też bym wolał jakby Izak komentował chyba wszyscy fani CS:GO polskiego tak uważają. Masz też rację, że nie jest emocjonujące jego komentowanie tak jak Izaka, który przeżywa każdą wypuszczoną pestkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Do Morgena nic nie mam, ale nie ubliżając mu on się za bardzo do tego nie nadaje. Jedyny plus jest taki, że się nie jąka i potrafi dobrze, zrozumiale wypowiadać zdania. Ale dla mnie komentator który nie przeżywa emocji, to on nie może się nim nazywać. Osobiście wole Izaka, tego drugiego komentatora nie znam więc pewnie będę oglądał wszystkie, albo większość meczy na angielskim stream'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi