Tyski 6 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam czy jest wprowadzenia skryptu ,że widać co piszą zabici gracze będąc adm ? (COD MOD 45001) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) skryptu, skrypt to jest np na awp, kosa, awp Taka szybka zmiana To jest już plugin o czym mówisz. i to jest to > http://amxx.pl/topic/228-admin-listen/ A poza tym, czemu ty to napisałeś w admin room? Tak szukam tematu gdzie ja to napisałem, w którym cod modzie a to jest tutaj. Napisz w propozycjach na 45k, i na pewno kropka wgra ale mi się coś zdaje że był ten plugin już tam. Edytowane 11 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyski 6 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 No wybacz za pomyłkę ale napisałem temat ,bo by ten plugin by się przydał I przepraszam że nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi