aver 1 488 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Zmierzch Gatunek: Thirller, Romans Opis fabuły: Zmierzch opowiada historię 17-letniej Belli Swan, która przeprowadza się do małego miasteczka Forks w stanie Waszyngton, aby zamieszkać ze swoim ojcem. Tu przyciągnęła uwagę Edwarda Cullena, bladego, tajemniczego chłopaka. Dziewczyna odkrywa, że on i jego rodzina są wampirami. Są jednak jedyni w swoim rodzaju – nazywają siebie "wegetarianami", ponieważ żywią się tylko krwią zwierząt. Pomiędzy Bellą i Edwardem rodzi się uczucie. Ich związek sprowadza jednak na Bellę fizyczne niebezpieczeństwo, prawdziwe zagrożenie przybędzie jednak z zewnątrz. Kiedy Bella wybiera się wraz z rodziną Edwarda na mecz baseballu, natykają się na trójkę obcych wampirów, które piją krew ludzi. W pewnym momencie najgroźniejszy z obcych wampirów – James, wyczuwa zapach Belli i postanawia ją zgładzić. Cullenowie decydują się ukryć Bellę, lecz James podąża ich śladami. Rozpoczyna się dramatyczny pościg, którego stawką jest życie Belli i jej dalszy związek z Edwardem. zródło: google Kilka słow ode mnie: Pamiętam, gdy obejrzałem ten film pierwszy raz - bardzo mi się spodobał, ten klimat mglistegomiasteczka, świetnie dobrany soundtrack, całkiem niezłe efekty specjalne i w miarę ciekawa historia. Oczywiście, kolejne części im dalej, tym gorzej, ale akurat 1 część jest naprawdę w porządku.Przeczytałem też 2 książki, masakra, na szczęście byłem chory i nie miałem co robić, tojakoś przez to przebrnąłem. Pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że Zmierzch jest właściwie najlepszą częścią zarówno z filmów jak i książek, bo, tak jak mówiłem, im dalej tym gorzej. Link do filmu: http://www.cda.pl/video/637372b/Zmierzch-Twilight-2008-Lektor-PL-HD Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Fajnie a dodasz inne części Ale ogólnie polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Oglądałam, czytałam. Jest to przykład jak filmem można zniszczyć książkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Film bardzo fajny;-) polecam Edytowane 11 Lutego 2015 przez ziomm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Film polecam jak najbardziej i czy ktoś zna podobne do tego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Aver, Tematy zamykamy po tygodniu braku aktywności. Wiem, że to twój temat i możesz go zamknąć, ale jak już z powodu braku aktywności, to dostosuj się do tego, że po 7 dniach zamykamy. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Mashiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 @Fantasia ♥ Ja również Oglądałem,czytałem i szczerze mi bardziej przypadł do gustu Film. Oglądałam, czytałam. Jest to przykład jak filmem można zniszczyć książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kolejny opis fabuły skopiowany słowo w słowo... Serio nie możesz nic napisać sam? Czy to takie trudne? xd Po co wstawiać opisy czyjegoś autorstwa... Podejrzewam, że każda praca napisana przez ciebie, którą sprawdzę będzie kopiowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Dobra to juz sie nie bede zajmował pisaniem recenzji, dziękuje.. Niech dział stoi pusty tak jak stał przedtem... Tematy pozamykam po 7 dniach.. Edytowane 19 Lutego 2015 przez aver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Film oglądałem całkiem okej Bezsensu kopiujesz wszystko na pałę z internetu.. Redaktorzy powinni wymyślać coś od siebie. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No aver Marta ma rację Ostatnio nic nie mówiłem ale znów to samo To ma być w całości twoja recenzja oparta o takie artykuły jakie do tej pory wklejałeś oraz twoje poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No to dobrze, niech ktos inny się tym zajmnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nie rezygnuj tylko pokaż, że umiesz napisać coś od podstaw. Są sytuacje, w których nawet nie obejrzałeś filmu, a go recenzujesz. Totalny bezsens... Daj coś od siebie, życzę ci powodzenia, bo umiesz się ładnie rozpisać, więc czemu nie spróbujesz swojej twórczości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi