KropkA12 373 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nick:KropkA12Wiek:18 (19 zaczęte)Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?:AmxBans 1.6Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO:w cs 1.6 no 5/6 lat Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? :niestety nie :/Ile czasu poświęcasz forum?:3/4 godz Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:tak aim,wh,ale nie na tej sieci Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Warn za spam Doświadczenie na podobnym stanowisku:nie Informacje o sobie lub uwagi:hmm no to może tak jestem Arek i mam 18 lat.Lubię zajmować się składaniem komputerów i lubię gotować(za dobrze nie gotuje xd).Uwagi o sobie czasem się wnerwiam:D ale to jak każdy chyba.Wady mam ale mam też mam zalety.To chyba tyle na mój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tag tematu - [ubTeam]Nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi