ziomm 164 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Nick: Cwaniaczek Powód rezygnacji: Brak chęci do gry, przenoszę się (tymczasowo) na cs:go, nie zapominam o 1.6 Coś od siebie: Dziękuję -_- za przyjęcie mnie w grono adminów serwera 2k1 (dawniej 4k1) oraz Neffowi za to, że mnie nie wywalił xd. Nie będę się żegnał - nie przestanę grać na codzie 2k1, a już tym bardziej nie ucieknę z CSC . Jeszcze raz dzięki ^^ Edit: @Jaskier Kto tu się wkurzał ;d ? No chyba nie ja xd. Edytowane 12 Lutego 2015 przez ziomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Szkoda mordo bo lubiłem cie wkurzać na U@. No to mamy problem teraz na 2k1. Pomęcze cie na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Szkoda a tak to byś se banował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Kolejny na cs:go :< Powodzenia Edytowane 13 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Opiekun usunął admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 nie ma opiekuna na chwile obecną. Z tego co wiem zastępuje go Krypton więc przekaże mu by zabrał admina cwaniaczkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Admin odebrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Cwaniaaaaaak Kto mi będzie staty psuł? No teraz to Jaskier. Wróć jeszcze na naszego coda, bo w ranku spadasz. :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 15 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi