Masek 128 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Masek 2.Nick admina/gracza który zawinił: Kuba 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 12.02.2015 około godz. 23:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1502122204-zm_toxic_ice_attack-1423775040-1423777560.zip http://231112.node9.pukawka.pl/hltv-1502122246-zm_winter_invasion-1423777560-1423779960.zip 6.Opis sytuacji: Admin (Kuba) mimo informacji od graczy nie reaguje na łamanie regulaminu. 7. SID/IP: ------ Pierwsze Demko Mapa zm_toxic_ice_attack: 35:50 Gracz Gracz shortening life expectancy stawia pierwszego LM 36:04 LM zostaje zniszczony 36:29 Ten sam gracz stawia następnego LM Gdzie jest tylko 2 ZM (pisze na u@ ze postawił już 2 LM admin nie reaguje, rozumiem że niema sensu banowania gracza gdy na serwerze jest 5 osób i tak też napisałem adminowi że chciałbym tylko upomnienia w/w gracza) Drugie Demko Mapa zm_winter_invasion: 01:31 Gracz Kozacyy stawia pierwszego LM 01:48 Gracz Kozacyy stawia drugiego LM 02:17 Gracz Kozacyy stawia trzeciego LM 02:44 Gracz Kozacyy stawia czwartego LM (było tylko 7 w tym 4 ZM osob na serwerze, później 6 i 3 ZM) Mimo pisania do admina na u@ jeszcze przed postawieniem wszystkich 4 LM admin nie reaguje, na koniec pisze nie "widziałem nie banuje", mimo że dostawał informacje, to nie chciało mu się nawet zobaczyć) 04:26 Gracz shortening life expectancy stoi na armorze (buguje armor) w momencie gdy bije go ZM (wszedł tam celowo co widać na demku) Admin znowu dostaje informacje na u@ + normalny czat nie tylko ode mnie, a od innych graczy również. Ta sytuacja kończy się jak wszystkie poprzednie bez jakiegokolwiek ostrzeżenia dla gracza (nie mówię tu o Banie), jak i również bez żadnego komentarza ze strony Pana Admina. 10:47 Gracz <[GSC]> Mefisto stawia dwa LM przy 2 ZM. 10:58 Gracz <[GSC]> Mefisto ma postawione już dwa LM przy 2 ZM i 4 osobach na serwerze. Już w tym momencie gracze zaczynają informować Admina na u@ i ogólnym czacie o ilości LM. 11:09 Gracz <[GSC]> Mefisto stawia trzeciego LM przy takiej samej ilości Graczy i ZM. W tym momencie ludzie zaczynają się denerwować i starają się zwrócić uwagę admina na tego gracza. 11:15 Gracz <[GSC]> Mefisto stawia 4 LM ilość graczy dalej się nie zmienia, a zaczynają się oni denerwować. 11:33 Gracz <[GSC]> Mefisto stawia piątego LM, admin nie reaguje mimo niejednokrotnej informacji od graczy. 11:45 Admin zgładza gracza <[GSC]> Mefisto, dzieje się to po złości ze strony graczy i masowe informowanie Admina o danym zajściu. Więcej sytuacji przytoczyć nie mogę, ale to ze względu na to że chwile później Admin pożegnał się i opuścił rozgrywkę. Dodam jeszcze, że w/w Admin nie był w tym czasie AFK, ponieważ mimo że siedział na spektatorze to co jakiś czas udzielał się w grze (pisał lub wchodził na chwile do rozgrywki), niestety nie reagując na zaistniałe sytuacje. Rozumiem, że przy 6 graczach na serwerze niema sensu Banowanie ich, ale tak jak pisałem Adminowi na u@ chciałbym aby chociaż ich upomniał, niestety tak się nie stało. Nie dzieje się już tak pierwszy raz, że admin nie umie poradzić sobie z ogarnięciem serwera ale w tym przypadku nie jest to raczej nic trudnego przy 6 osobach na serwerze i informacjach o łamaniu regulaminu od graczy. Tak jak przy poprzednich takich sytuacjach nie miałem adminowi wiele do zarzucenia, ponieważ rozumiem że samemu ciężko ogarnąć jak serwer jest pełny tak w tym momencie jest sytuacja zupełnie przeciwna. Proszę o ukaranie Admina poprzez Upomnienie, nie jestem zwolennikiem nakładania innej kary niż ta wymieniona, ponieważ mimo wszystko Kuba jest dobrym Adminem. Pozdrawiam Masek EDIT: Proponuje zapoznac sie z regulaminem . 2.6 Zakaz stawiania więcej niż 3 lm'ow w kampie przy więcej niż dwóch osobach lub więcej niż 4 przy jednej osobie. - nie tyczy się ostatniego żywego człowieka który może postawić tyle lm ile jest potrzebne do przeżycia. (np: Jest 18 zombie a on sam,więc może stawiać max 9 Lm) Tak więc ( 18 zm - 9 lm co za tym idzie 4 zm 2 lm), z Tego co wiem temat był już poruszany miliony razy przez H@ i każdy admin dokładnie wie jak wygląda sprawa z LM. Tak więc myślę, że jeśli nie jesteś doinformowany w w/w sprawie to radze poczytać różne tematy lub poprostu poprawnie interpretować punkt regulaminu który zacytowałeś, a nie sztuczne nabijać posty Edytowane 13 Lutego 2015 przez Masek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDevil 6 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Proponuje zapoznac sie z regulaminem . 2.6 Zakaz stawiania więcej niż 3 lm'ow w kampie przy więcej niż dwóch osobach lub więcej niż 4 przy jednej osobie. - nie tyczy się ostatniego żywego człowieka który może postawić tyle lm ile jest potrzebne do przeżycia. (np: Jest 18 zombie a on sam,więc może stawiać max 9 Lm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 No właśnie, NIE TYCZY SIĘ OSTATNIEGO ŻYWEGO CZŁOWIEKA. Logi sprawdzę już w domu. Czekam na wyjaśnienia Kuby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Już wyjaśniam , mimo że byłem na serwerze (spect) miałem jeszcze małe problemy z komputerem(Opiekun serwera wie o co chodzi) to dlatego nie reagowałem i co chwila wchodziłem do gry, a jak już byłem w grze to poprostu nie widziałem i dlatego napisałem ,,nie widziałem nie banuje '' . Tak wiem powinienem wyjść z serwera i to uczynię następnym razem. Edytowane 13 Lutego 2015 przez Kuba321 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kuba informował mnie wczoraj, że ma problemy z komputerem, dlatego rozumiem czemu nie reagował na zgłoszenia. Nie dostanie ostrzeżenia, gdyż jestem pewna, że zna regulamin i się do niego stosuje, a to była wyjątkowa sytuacja, którą wcześniej zgłosił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi