NoeXisT 49 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Chce życzyć wszystkiego najlepszego z okazji walentynek opiekunowi serwera DD2 Rolciowi aby mu się dalej układało ze swoją Klaudusią bo w końcu to już 2,5 roku i oby było drugie tyle abyście się kochali,wzajemnie wspierali bo to jest najważniejsze i może razem zamieszkali(nie zepsujcie nic) Madrii a tobie czego można życzyć parówko ty nasza aby w końcu twoje zaloty się powiodły(nie wiem czy nadal aktualne)ale w każdym bądz razie wszystkiego najlepszego!! I ogólnie chcę życzyć wszystkim osobą na tej serwerowni którzy jeszcze nie mają ale się starają mieć tą 2 połówkę o powodzenie ,szczęście i osobą które już mają tą ukochaną osobę :) Niech żyje miłość jak chcecie dopisujcie się do życzeń Edytowane 14 Lutego 2015 przez NoeXisT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico 5 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja mam 2 połówkę u dilera xD. Ale dzięki za życzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja nadal szukam i nicz. xd Wzajemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja mam 2 połówkę u dilera xD. Ale dzięki za życzenia! hahahah to tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachuuu 40 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-e_v8uJebLI #Taksieżyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 ja mam takie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) hahahahaha! co za łoś rozwaliłeś mnie ale dziękuje Bardzo ! XD Edytowane 14 Lutego 2015 przez rolooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Happy Valentines Day! Euphemia Fantasia ♥ Kinga Mashiro natalja Shanell мιѕzєנℓα. ♥ Pauulyn. Weronikaa Edytowane 14 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzięki Ciapaty. Nawzajem! I wszystkim również wszystkiego dobrego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Mateusz 3 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 A dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Po walentynkach Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi