To byl FART! 9 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) W poprzednim dziale nie zastosowałem wzoru ponieważ nie jest to ban, przez zrobione ss'y tylko po prostu po prostu po wejściu na serwer wyskakuje mi powiadomienie, że mam bana i to w nietypowy sposób...Nick:To był FART!Link do SS: NIE MA!Wycinek z konsoli(bez IP)*:http://wrzuc.se/i/54df39a3360afSerwer: 4FUNLink do bana: Tutaj link z potwierdzeniem ,ze bana nie ma : http://wrzuc.se/i/54df39d1d7260 Pozdrawiam administratora Omega * Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 14 Lutego 2015 przez To byl FART! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Jest to bug serwera. Musisz poczekac do zmiany lub odczekać 24h. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Kolejny raz z rzędu sory za post Musiałeś klikać cały czas refresh na serwerze, i cię pukawka zbanowała - to nie bug serwera. Ale do 24h powinien na 100% się problem rozwiązać, jeżeli nie to prawdopodobnie dostałeś bana przez rcon Trzeba będzie usunąć twoje IP z listip.cfg i banned.cfg . Czyli jak po 24h będziesz miał dalej bana zgłoś się do h@ bo opiekuna nie ma > @-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Wszystko już jest okej, do zamknięcia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi