To byl FART! 9 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) W poprzednim dziale nie zastosowałem wzoru ponieważ nie jest to ban, przez zrobione ss'y tylko po prostu po prostu po wejściu na serwer wyskakuje mi powiadomienie, że mam bana i to w nietypowy sposób...Nick:To był FART!Link do SS: NIE MA!Wycinek z konsoli(bez IP)*:http://wrzuc.se/i/54df39a3360afSerwer: 4FUNLink do bana: Tutaj link z potwierdzeniem ,ze bana nie ma : http://wrzuc.se/i/54df39d1d7260 Pozdrawiam administratora Omega * Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 14 Lutego 2015 przez To byl FART! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Jest to bug serwera. Musisz poczekac do zmiany lub odczekać 24h. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Kolejny raz z rzędu sory za post Musiałeś klikać cały czas refresh na serwerze, i cię pukawka zbanowała - to nie bug serwera. Ale do 24h powinien na 100% się problem rozwiązać, jeżeli nie to prawdopodobnie dostałeś bana przez rcon Trzeba będzie usunąć twoje IP z listip.cfg i banned.cfg . Czyli jak po 24h będziesz miał dalej bana zgłoś się do h@ bo opiekuna nie ma > @-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Wszystko już jest okej, do zamknięcia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi