dzika ryba 982 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Cześć W tym temacie prosiłabym o podanie swojego ulubionego anime. Może zainteresujecie innych i także będą zachwyceni. Piszcie odpowiedź pod wzór Tytuł/y ulubionego anime: Gatunek/ki: Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Edytowane 14 Lutego 2015 przez Mashiro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Tytuł/y ulubionego anime: Sword Art OnlineGatunek/ki: akcja, przygoda, romans, wirtualny światDlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Anime jest po prostu świetne. Dużo wątków, dużo bohaterów, którzy są świetnie zrobieni. Anime po prostu 8 cud świata ;d Edytowane 16 Lutego 2015 przez Rias Gremory 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tytuł/y ulubionego anime:Tokyo ghoulGatunek/ki:akcjaDlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Fantastyczna fabuła, świetny świat i kreska 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tytuł: Shinsekai Yori Gatunki: Dramat, Kryminał, Przygodowe Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Niesamowity dramat psychologiczny z elementami s-fi o świecie z przyszłości. Znikające w niewiadomy sposób dzieci, zbiorowiska ludzi skupione w ponumerowanych osadach, a w samym sercu wydarzeń siódemka bohaterów, które z nich wyjdzie z tej przygody cało? Polecam obejrzeć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tytuł: Mondaiji-tachi ga Isekai kara kuru sou desu yo? Gatunki: Fantasy, przygodowe Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Świetna fabuła z wartką akcją oraz wspaniałymi bohaterami. Nic tylko oglądać *.*. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Tytuł: Sakurasou no pet kanojo Gatunek: Komedia, romans Dlaczego te jest dla ciebie najlepsze?: przypadło mi bardzo do gustu, przykro, że takie krótkie. ;-Polecam! Recenzja też jest, możecie przeczytać. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Mashiro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tytuł/y ulubionego anime: One Piece ! Gatunek/ki: przygoda, akcja, komedia, dramat, shonen, fantasy. Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Przygoda Luffy'ego trwa już przeszło 15lat a dokładnie 18! Pierwsze odcinki pod kontem kreski nie zachwycały mnie ale z czasem się przyzwyczaiłem Mugiwara (Słomkowy) ma bardzo dużo przyjaciół, których poznaje na drodze do One Piece i do zostania Królem Piratów. Bardzo też podobają mi się wątki poszczególnych bohaterów. Akcja jaka towarzyszy temu anime ciągle idzie do przodu i non stop nasi bohaterowie się rozwijają. Załoga Słomkowych spotyka na swojej drodze nie tylko przyjaciół ale również i wrogów, z którymi radzą sobie w przekozacki sposób! Jeżeli ktoś lubi tasiemce to gorąco polecam TE ANIME ! Cały tydzień czekam na niedziele, żeby móc obejrzeć kolejny odcinek a jest ich blisko 700. Jeszcze raz POLECAM wszystkim! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Kolejne Tytuł/y ulubionego anime: Lovely Complex Gatunek/ki: Komedia, romans. Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Dobry romans, na który trzeba troszkę poczekać. Zabieganie, śmiech, płacz, kłótnie i bójki xD czego więcej trzeba. Polecam także recenzję, którą napisałam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tytuł/y ulubionego anime: NarutoGatunek/ki: zdecydowanie za dużo gatunków (akcja, przygodowy, steampunkowy, romans, i 500 innych)Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Mega fabuła, multum świetnych postaci, jeszcze więcej wątków i postaci, genialni bohaterowie, bardzo dobrzy poboczni. Każdy chyba to anime zna i wie czemu jest wspaniałe ;p. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Również lubie Naruciaka ale moim zdaniem za szybko się skończył. Autor tej mangi przy końcu za szybko pospieszył się z zakończeniem jej - powód prosty praca nad nową mangą. Pod koniec wszystko zaczeło być przewidywalne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dragon Ball( wszystko gdzie miał swój udział Akira Toriyama) i Beyblade Bakuten Shoot Beyblade Jeżeli o gatunek chodzi to do obu pasuje, akcja, fabularny, komedia, fantasy, shounen Myśle że o dragon ballu słyszał każdy fan anime, jest po prostu genialny, świetne postacie, dobrze rozbudowany świat, fabuła też rozwinięta, a największa wada jaką słyszałem od przeciwników dragon balla to długość walk(dla mnie to kolejna zaleta). Beyblade mnie jakoś wciągnęło, oglądałem kiedyś to w telewizji i zapadło w pamięci, gdy oglądałem online chciałem też tą drugą serie ruszyć ale mnie nie zaciekawiła jak ta pierwsza. Ogólnie oba anime powinny zaciekawić każdego fana akcji i walk. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tytuł/y ulubionego anime: NoragamiGatunek/ki: shounen, przygodowe, okruchy życiaDlaczego jest dla ciebie najlepsze?: świetne anime, super kreska, bardzo dobra fabuła, genialni bohaterowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 No to lecimy kolejne ;d Tytuł/y ulubionego anime: Aldnoah. Zero (pierwszy sezon)Gatunek/ki: Akcja, dramat, Sci-fiDlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Wspaniałe walki uwielbiam jak Nao analizuje przeciwnika szukając słabych punktów, aby potem go wykończyć przy pomocy kompanów. PS: Rias popraw ten twój post z SAO bo mnie to razi strasznie "Swort ... " - jak mogłeś! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tytuł - Kaichou wa Maid Sama! Gatunek: Komedia, romans. Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: bo kocham romanse, a ten jest supiii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Tytuł/y ulubionego anime: Death ParadeGatunek/ki: Psychologiczne, GryDlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Jedyny opening jakiego nie przewijam *.* i dlatego, że jest postać, która przypomina Ginko <3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tytuł/y ulubionego anime: BleachGatunek/ki: Akcja, Dramat, Fantasy, KomediaDlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Niesamowita fabuła, Doskonale rozwinięte postacie, Wspaniałe walki, Dobry podkład.Hmm z czasem nawet i kreska stała powalająca. Największym plusem oczywiście tego anime jest jego długość (365) Największym minusem jest oczywiście końcówka anime jak i zakończenie (wstrzymanie serii do czasu aż wyjdzie więcej mangi, ponieważ anime prawie dogoniło mange) serialu. zapomniałem dodać że jest jeszcze ta denerwująca inoue ze swoim "Ichiigo!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tytuł/y ulubionego anime: Toradora!Gatunek/ki: Komedia, romans.Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Dla wielbicieli romansów znakomite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tytuł/y ulubionego anime: NARUTO Gatunek/ki: Wiele tego (przygoda, romans, akcja itd)Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Ponieważ wzbudza we mnie wiele emocji, zawsze działa na moje serce kojąco, uwielbiam muzykę z tego anime, zawsze marzyłem by żyć w tym świecie i być jak Naruto wiadomo że jest moją ulubioną postacią "Ja zdejmę klątwę tego świata. Jeśli pokój istnieje, na pewno go odnajdę!Nigdy się nie poddam!" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Tytuł/y ulubionego anime: Odlotowe agentkiGatunek/ki: akcjaDlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Oh, takie napięcie, takie niesamowite akcje, ta walka ze zlem, dobro wygrywa <3 BOSKIE, BYLAM CLOVER Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez natalja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tytuł/y ulubionego anime:Ghost in the Shell Stand alone complexGatunek/ki:Dramat, przygodowy, akcja...Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Opening powala, akcja, rozbudowane postacie oraz wątki poboczne, fajna fabuła, muzyka i mógłbym tak do nieskończoności, kiedyś jakieś 3 lata temu obejrzałem cały pierwszy sezon i mi naprawdę się spodobało tak więc polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tytuł/y ulubionego anime: Parasyte - The Maxim Gatunek/ki: Akcja, Dramat Horror Sci-Fi, Psychologiczny Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Na podstawie mangi z lat 90, genialne walki które ZAWSZE opierały się na strategi, nie przewidywalna fabuła, mnóstwo śmierci. CACKO <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tytuł/y ulubionego anime: Shaman King!Gatunek/ki: Przyy...godowy?Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Bo go oglądałem w dzieciństwie i bardzo podobał mi się: styl, klimat, pomysł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tytuł/y ulubionego anime: Kiedyś moim ulubionym anime był Król SzamanówGatunek/ki: Przygoda, akcja, trochę romansu itp.Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: W dzieciństwie uwielbiałem to oglądać ponieważ wzbudzało to we mnie mega ciekawość co będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tytuł/y ulubionego anime: Kiedyś moim ulubionym anime był Król Szamanów Gatunek/ki: Przygoda, akcja, trochę romansu itp. Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: W dzieciństwie uwielbiałem to oglądać ponieważ wzbudzało to we mnie mega ciekawość co będzie dalej Spoko przygoda, akcja ale romans ? No ja też uwielbiałem to anime będąc dzieckiem ale romansu jakoś w nim nie widziałem Anna podkochiwała się może w Yo ale nie było to jakoś w większy sposób pokazane (bynajmniej tak mi się wydaje). Co do samego anime to fakt jest godne uwagi w szczególności akcja która rozgrywa się w tej wiosce (nie pamiętam jak się pisze) Króla duchów. No i oczywiście Amitamaru do MIECZA xDDD to tak jak w Tabaludze - Jakubie ! Zrób mi loda xD hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Tytuł/y ulubionego anime: a Pokemony kuźwa xd Gatunek/ki: nie mam pojęcia xd Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: nawet nie wiem czy to anime ale oglądałem kiedyś codziennie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi