Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tytuł: Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru Gatunek: szkolne, romans, komedia Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Świetna komedia, bardzo fajna fabuła, genialni bohaterowie. 1 zdanie openingu, a ja już leżałem i pozdrawiałem z podłogi ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Nie ma lepszego Anime Tytuł/y ulubionego anime: Kiseijuu: Sei no Kakuritsu Gatunek/ki: Akcja, Dramat, Horror, PsychologiczneDlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Seria trzyma w napięciu, dobrze zrobione postacie, znośna kreska, muzyka kosmos. Polecam:) Edytowane 23 Września 2015 przez k3_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4lf 0 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tytuł/y ulubionego anime: Fairy TailGatunek/ki: komedia, akcjaDlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Uwielbiam soundtrack z tego anime oraz ogolna fabule i magie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uciekaj 4 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tytuł/y ulubionego anime: Fairy Tail, Naruto, Bleach, Sao, Beelzebub, SNK Gatunek/ki: Generalnie walka Dlaczego jest dla ciebie najlepsze?: Nie mam najlepszego, wszystkie fajne, ukazuja wartosci ktore sa w zyciu bardzo wazne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Tytuł/y ulubionego anime:BleachGatunek/ki:ShounenDlaczego jest dla ciebie najlepsze?:Pff wymieniać tyle, że 2 dni bym pisał w skrócie.. Mega postacie chodzi o wszystkie, historia (Soul Society) jak i rodziny Kurosaki przekozak, kreska z początku "rak" ale potem miodzio, co do scen walki znowu Mega poza tym formy/przemiany są genialne czekam na S2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Przestarzałe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi