Gość Blip ^ Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wiek: 17 Kontakt (GG/e-mail/steam): 45199452/[email protected]/El_blejo (Blip ^) Kiedy zaczynałeś grę w cs: ooo... już nie pamiętam jakoś z 5 lat temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Wielokrotny admin na wielu serwerach (np. bb, zm, cod+ffa, gunxp+dm ) jednej z większych sieci w polsce na prośbę H@ podam nazwę żeby nie reklamować, aktualny blacklisted na tej samej sieci. (blacklisted - sędzia sprawdzający demka ze zgłoszeniami cheaterów) Ile masz wolnego czasu?: to zależy od tygodnia ale w tygodniu min 2 h dziennie a w weekend mogę sprawdzać forum dość często Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ sądzę że się nadaje, chcę pomóc w odbanowywaniu graczy, można mi zaufać, jestem miły sympatyczny i pomocny, a kiedy trzeba umiem powiedzieć dobitnie co o kimś myślę (oczywiście bez obrażania) Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie używałem żadnych czitów (nie jestem cziterem) tylko testowałem kilka. leis aimbot+ esp, cheat engine (sh), wh wtopione w plik open gl, jakiś multihack wh+sh+aim, no recoil, no smoke, no flash. oczywiście wszystkie czity nie były testowane na polskich serwerach ani na steamie. czity testowałem na ns w związku z kandydaturą na BL żeby znać dokładne działanie tych czitów ponieważ ułatwia to rozpoznawanie ich. Co prawda miałem napisać podanie przy następnej rekrutacji a że rekrutacja się jeszcze nie skończyła a forum nadrobiłem. - 50 postów: mam sporo więcej - 50 godzin na forum : mam prawie 70 - Minimum 15 lat: mam 17 - Minimum 2 miesiące na forum: co prawda mam tylko miesiąc ale ci co mnie znają z serwera, forum, skype wiedzą że jestem ogarnięty i pomagam w rozwoju serwerów. żeby nie spamować Senrox z 1 podania sam zrezygnowałem więc tak jakby nie miało ono miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Podanie składamy co 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właśnie tak, chyba co tydzień można składac lub dwa nie jestem pewien.. Ale i tak do zamknięcia bo 4 dni temu zostało zamkniete twoje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Widzę że nie czytacie do końca więc napiszę post w podaniu czego nie chciałem. z 1 podania zrezygnowałem sam więc tak naprawdę jak by go nie było i zrezygnowałem 8 nie moja wina że tak późno zostało zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dobra,dobra nie pierdolPomogłes mi nie raz i dalej pomagasz więc podanie zaakceptowane.Nie muszę cię prosić byś zrobił to i tamto więc dla mnie dobra osoba na to stanowisko.LOGIN I HASŁO NA PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi