Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam,Otwieram szybką rekrutację na serwerze 4fun 1. Nick:2. Imię:3. Wiek:4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):5. Mikrofon(Tak/Nie)6. Link do swojego GT**:7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:8. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:10. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:11. Staż w grze Counter Strike 1.6:12. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków)* - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Mateusz 3 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 1. Nick: oJCIEC mATEUSZ2. Imię: Mateusz.3. Wiek: 18lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre, 8.5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie.6. Link do swojego GT**: Dopiero zaczełem grać, jak bym dostał admina bym się zaopiekował serwerem! 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię mateusz pochodzę z kowalewa "mazury" na co dzień interesuję się piłka nożną i cs. Dlaczego ja? Hmm jest zapotrzebowanie, pomyślałem że mógłbym pomóc w pilnowaniu serwera, jestem ogarnięty i dojrzały do tej posady, admina ogarniam w 100%. Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.8. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam.9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-6g.10. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 8-11 13-19.11. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4lata.12. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków)* - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone): Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 -AMX na + -wiek na + - steam - - aktywność na forum i na serwerze - (widziałem cb dzisiaj 1 praz na serwie o,5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 -AMX na + -wiek na + - steam - - aktywność na forum i na serwerze - (widziałem cb dzisiaj 1 praz na serwie o,5+ Naleśnik to jest szybka rekrutacja, my się tu nie wypowiadamy Tak czy Nie tylko H@/Opiekun podejmuje decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 +Wiek +Znajomość amx - rzadko widzę CIę na serwerze - brak steam - brak mikro Jestem tak pół na pół. Resztę zostawie ocenie innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 1. Nick:Medyk2. Imię:Patryk3. Wiek:174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):amxmodmenu perfekcyjnie a komendy tak nawet spoko 5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Link do swojego GT**:Brak, Ale zaczynam ogarniać swoje plany i planuje siedzieć na bf2 oraz na 4fun jak najwięcej.7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Chciałbym zostać adminem i pomagać w rozwijaniu się naszego forum . Już na naszym forum byłem wiele razy adminem i nie sprawiałem problemu czy coś. Jestem pomocny i kulturalny i to bardzo 8. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak posiadam steam. Podam ID na PW. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Jak najwięcej, aby tylko pomagać jak najwięcej w rozwinięciu 4fun i go pilnować.10. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:wieczornych i porannych. w sobotę co którąś z kolei cały prawie dzień.11. Staż w grze Counter Strike 1.6:sporo. Wystarczy wejść na mój steam i jest około 500h przegranych. A ns też grałem sporo. Już nie pamiętam ile ale dużo 12. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków)* - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Tak. Byłem adminem na bf2, zombi mod 13. Chciałbym coś dodać od siebie. Chciałbym zostać adminem bo postanowiłem ostatnio sobie, że każdą chwilą wolną będę poświęcał, aby jak najlepiej pomóc w rozwojach oraz pilnowania serverów na forum naszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 1. Nick: To był FART!2. Imię: Krzysztof3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Uznajmy, że dobre przypomnę sobie kilka komend i będzie jeszcze lepiej 5. Mikrofon(Tak/Nie) Niestety nie.( Odniosę się do tego punktu na koniec )6. Link do swojego GT** :http://www.gametracker.com/player/To%20byl%20FART%21/193.33.176.134:27015/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Noto tak uważam siebie, za odpowiedzialną osobę, która jest w stanie sprostać tej funkcji. Po podrzuceniu propozycji o napisaniu podania postanowiłem skorzystać z okazji "szybkiej rekrutacji" Bycie adminem będzie dla mnie wielkim wyróżnieniem jak i wyzwaniem, któremu ze wszystkich sił będę starać się sprostać. Jako gracz wiele razy znajdowałem się w sytuacji, gdy na serwerze pojawiał się cziter a ja bezradnie musiałem pisać na SB prosząc o pomoc kogoś z TEAM'u. Uważam, że jestem w stanie sprostać obowiązkom i robić wszystko, żeby po prostu grało się lepiej 8. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie, nie posiadam. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: W tygodniu około 2/3 godzin dziennie, weekendy oczywiście dłużej.10. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:Dni robocze w grę wchodzą godziny 16-20 i ewentualnie 22+, weekendy jestem bardzo dyspozycyjny.11. Staż w grze Counter Strike 1.6:Myślę,że już około 5 lat, właśnie wróciłem po przerwie 12. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków)* - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone): Tak byłem, muszę sobie jedynie poprzypominać parę rzeczyPS. Chciałbym odnieść się do punktu 5. Otóż nie ukrywając padła mi karta dźwiękowa i z sympatii to CS'a gram bez głosu między innymi dlatego wybieram serwer 4FUN, może to być wielki minus i na pewno utrudniać komunikację, lecz mimo wszystko chcę spróbować Pozdrawiam, To był FART! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyy 1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 1. Nick: Bialyy2. Imię: Michał3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Bialyy/193.33.176.134:27015/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem miły, ogarnięty, odróżniam skilla od cheatów. Ostatnio coraz mniej osób gra na serwerze i chciałbym również to zmienić.8. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:372000499. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3-4h10. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze to godzina 16-21. W weekendy rano i również wieczorem.11. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat12. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wroobeleq 0 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 1. Nick:WroobeleqPL2. Imię:Karol3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Średnie5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....176.134:27015/(Gram Długo na serwie ale ostatnio niezależnie od godziny zawsze ktoś z wh/aim to sie grać nie da) 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem aktywny na serwerze, gram z kolegą i odpowiada nam ten serwer, coraz więcej cziterów a adminów odziwo mniej, byłem już adminem8. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:558823189. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Ok 2h dziennie10. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze po 16 a w weekend różnie :-) (Jeszcze tydz ferii mam) 11. Staż w grze Counter Strike 1.6:Gram ok 2/3 lata z przerwami jeszcze bez steam, na steam mam 600h przegrane12. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków)* - Tak byłem adminem na serwerze kolegi jakieś pół-roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi