FiFaC 1 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 1. Nick: FiFaC 2. Imię: Jan 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnia ewentualnie (4/10) ale dla chcącego nic trudnego 5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/FiFaC/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam wszystkich serdecznie jak już u góry napisałem nazywam się Jan . Jestem osobą rozmowną dużo czasu poświęcam na naszym Tsie. Myślę , że pomogę ogarnąć serwer , a także umilić graczom grę. Możecie na mnie liczyć . Jak będzie trzeba to postaram się więcej poświęcać czasu serwerowi . 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3 godziny ale postaram się to poprawić 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Najczęściej to : 17-24 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 1 Rok 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie Dzięki za rozpatrzenie mojego podania i życzę miłej gry Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Janie. Nie masz steama nigdy nie byłeś adminem lecz widzę że zgłaszasz dużo cziterów jesteś aktywny na serwerze posiadasz kulturę osobistą. Popraw aktywność na forum Jestem za okresem próbnym. Edytowane 15 Lutego 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Również jestem za tym byś dostał adma na okres próbny. Aktywność na forum poprawić możesz, jesteś aktywny na serwerze i informujesz często o odpałach. Jeżeli dostałbyś adma musisz poczytać trochę o amx. A jeżeli masz mikrofon to zapraszam na TS3 gdzie mogę ci wytłumaczyć co i jak. Edytowane 15 Lutego 2015 przez maly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtaZza 2 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jestem na Tak :Często dostępny w grzekultura jak najbardziej Amx nie problem .Na okres próbny na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Jestem za Okresem próbnym +WIek +Micro +Amx dasz rade +Często na servie Edytowane 15 Lutego 2015 przez *DzikI MasakratoR* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja jak najbardziej na tak + Kulturka + Pomocny + Aktywny Amx to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Sorki ale jestem na Nie: -nie umiesz się zachować na serwerze -twoja aktywność opadła -nie masz doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyski 6 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Sorki ale jestem na Nie: -nie umiesz się zachować na serwerze -twoja aktywność opadła -nie masz doświadczenia To samo sądzę , jak na razie Nie , popraw się , zachowanie i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Twoje podanie zostało przyjęte.Napisz do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Zamykam<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi