FiFaC 1 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 1. Nick: FiFaC 2. Imię: Jan 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnia ewentualnie (4/10) ale dla chcącego nic trudnego 5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/FiFaC/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam wszystkich serdecznie jak już u góry napisałem nazywam się Jan . Jestem osobą rozmowną dużo czasu poświęcam na naszym Tsie. Myślę , że pomogę ogarnąć serwer , a także umilić graczom grę. Możecie na mnie liczyć . Jak będzie trzeba to postaram się więcej poświęcać czasu serwerowi . 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3 godziny ale postaram się to poprawić 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Najczęściej to : 17-24 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 1 Rok 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie Dzięki za rozpatrzenie mojego podania i życzę miłej gry Powodzenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 (edited) Janie. Nie masz steama nigdy nie byłeś adminem lecz widzę że zgłaszasz dużo cziterów jesteś aktywny na serwerze posiadasz kulturę osobistą. Popraw aktywność na forum Jestem za okresem próbnym. Edited February 15, 2015 by Omega * Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1hu 176 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 (edited) Również jestem za tym byś dostał adma na okres próbny. Aktywność na forum poprawić możesz, jesteś aktywny na serwerze i informujesz często o odpałach. Jeżeli dostałbyś adma musisz poczytać trochę o amx. A jeżeli masz mikrofon to zapraszam na TS3 gdzie mogę ci wytłumaczyć co i jak. Edited February 15, 2015 by maly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtaZza 2 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Jestem na Tak :Często dostępny w grzekultura jak najbardziej Amx nie problem .Na okres próbny na tak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DzikI MasakratoR* 41 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 (edited) Jestem za Okresem próbnym +WIek +Micro +Amx dasz rade +Często na servie Edited February 15, 2015 by *DzikI MasakratoR* Link to comment Share on other sites More sharing options...
CREATIVE 162 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Ja jak najbardziej na tak + Kulturka + Pomocny + Aktywny Amx to nie problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebron 112 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Sorki ale jestem na Nie: -nie umiesz się zachować na serwerze -twoja aktywność opadła -nie masz doświadczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyski 6 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Sorki ale jestem na Nie: -nie umiesz się zachować na serwerze -twoja aktywność opadła -nie masz doświadczenia To samo sądzę , jak na razie Nie , popraw się , zachowanie i będzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
KropkA12 373 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Twoje podanie zostało przyjęte.Napisz do mnie na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
KropkA12 373 Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Zamykam<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts