Jump to content

Podanie-FiFaC

FiFaC

Recommended Posts

1. Nick: FiFaC

2. Imię: Jan

3. Wiek: 18

4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnia ewentualnie (4/10) ale dla chcącego nic trudnego 

5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak

6. Składka(Tak/Nie): Tak

8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam wszystkich serdecznie jak już u góry napisałem nazywam się Jan . Jestem osobą rozmowną dużo czasu poświęcam na naszym Tsie. Myślę , że pomogę ogarnąć serwer , a także umilić graczom grę. Możecie na mnie liczyć . Jak będzie trzeba to postaram się więcej poświęcać czasu serwerowi .

9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie 

10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3 godziny ale postaram się to poprawić 

11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Najczęściej to : 17-24 

12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 1 Rok 

13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie 

Dzięki za rozpatrzenie mojego podania  i życzę miłej gry Powodzenia ! 

Janie.

Nie masz steama nigdy nie byłeś adminem lecz widzę że zgłaszasz dużo cziterów jesteś aktywny na serwerze posiadasz kulturę osobistą. Popraw aktywność na forum

Jestem za okresem próbnym.

Edited by Omega *

Również jestem za tym byś dostał adma na okres próbny. Aktywność na forum poprawić możesz, jesteś aktywny na serwerze i informujesz często o odpałach. Jeżeli dostałbyś adma musisz poczytać trochę o amx. A jeżeli masz mikrofon to zapraszam na TS3 gdzie mogę ci wytłumaczyć co i jak.

Edited by maly.

Sorki ale jestem na Nie:

-nie umiesz się zachować na serwerze

-twoja aktywność opadła

-nie masz doświadczenia :(

To samo sądzę , jak na razie Nie , popraw się , zachowanie i będzie ok ;)

<strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Zamykam<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy