aroslaw 0 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nick:aroslaw 2. Imię:Arkadiusz 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7 5. Mikrofon(Tak/Nie):zakupiłem czekam na przyjście . 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**:http://forum.cs-classic.pl/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=new_post&f=183 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Wiem z czym wiąże się admin . Niekiedy wchodzę rano i widzę ile jest ''odpałów" , Zazwyczaj gram od 13.00 nawet do nocy a nie jeden taki jest co grę psuje . Byłem już adminem i bardzo dobrze się sprawdzałem . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak : niestety mój komputer mi na to nie pozwala . 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: do 7/8 h. na dobę 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze i w weekendy . 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) tak byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Na nie.Nie wiem, nie umiesz podać GT? http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/Konto pod podaniei z tego co czytam, niekoniecznie jesteś bystrą i ogarniętą osobą na tą funkcję.Komputer Ci nie pozwala na STEAM? Masakra. Jak już pisałem, jestem na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tak. 4 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 NA NIE slyszalam jak mowisz przez mikro nie masz mutacji wiec nie masz pewnie 17 lat to po 1 po 2 siedzisz na txt wiec lamiesz regulamin a chcesz innych pouczac ? NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Na NIE.Czemu ?~Brak GT,~Słabe podanie,~Mało kto Cię zna,~Moim zdaniem za krótko grasz,~Przedewszystkim: http://zapodaj.net/b09b564355646.jpg.html Jeszcze raz NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewGamer 0 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jestem nowym graczem ale doświadczonym jestem na NIE 1.Jak można nie wiedzieć co to GT 2.Reklamujesz się 3.Obrażasz graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Brak linku do GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi