Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To nuke w ks w ogóle potrzebne?Bo nie wiem czy usunąć to całkowicie czy tylko kod odpowiedzialny za zmianę mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nuke zostaw. Tylko ten kod zeby po uzyciu mapy nie zmienialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To tak, dodałem u siebie na testówce killstreak i zrobiłem to w następujący sposób: 1. SentryGun usuwa się po zmianie rundy lub przy wyjściu z gry 2. Nuke nie zmienia mapy. Są jeszcze jakieś bugi o których nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Czasami jak się postawiło SG to zabijało też swoich z teamu. Zdarzylo mi się tylko raz na mapce fy_snow_fg. SG można było stawiac też na respie (ale pewnie to już naprawione) I to chyba tyle było. edit - Na początku na mapce typu eldarado można było bo sam widziałem >.< Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Quebonafide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dziwne if(find_sphere_class(id, "func_buyzone", 650.0, entlist, 2)) { client_print(id, 3, "[KS] Jestes zbyt blisko Respa."); return; } Plugin można dodać i zablokować na mapach bez buyzone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Sentryguny znowu zabijają swoich :/ I czy zamienisz MP5 Tropicielowi na ump 45 i dasz z niego 5-10 dmg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To powiedz dokładnie jak zabija swoich bo ja mam tylko jedną wersję, Gracz A jest w danej drużynie, po czym przechodzi do innej drużyny, a sentrygun jest ustawiony na zabijanie wroga poprzedniej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) One się usuwają po rundzie. Jak padłem to zobaczyłem że bije mojego i go zabił. Teraz jak gram to nie bije swoich, ale jeszcze poczekam i będę informował Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Ph4nt0m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Na mapce crazyjump była taka sytuacja że Sentry-Gun zabil ostatniego zyjącego gracza z przeciwnej drużyny i następnie zaczął zabijac tych co żyli w mojej drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Poprawiłem jedną rzecz, ale nie wiem czy to na pewno to powoduje ten błąd, więc proszę sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Można je stawiać na respie teraz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamboa 6 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 możnaby dodać jeszcze jakieś 2 klasy inne niż wszystkie. bo szczerze mówiąc nie ma różnorodności. jest pełno klas które mają albo ak albo m4, ew famas zwiadowca sie czasami buguje z przebraniem wroga. (sprawdzałem z spejsonem) dla mnie saper ma za bardzo widoczne miny i przez to nikt ta klasą nie gra albo grają 2 osoby (można wywalić) za sapera dać partyzanta, który miałby jedną mine (słabo ją widać), p90 i zmniejszoną widoczność i 2 FB przy resecie zresetować rank i może rank na gametracker? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To prawda, saperowi można zmniejszyć widoczność min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Proponuję równiez dodac jakies nowe misje. Nawet miałbym kilka propozycji, mianowicie: Postaw 20x SENTRY GUN Użyj 15x NUKE Zadaj 10.000 obrażen. To można by dodac do poziomu Profesjonalista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Miny u sapera powinny być teraz mniej widoczne.Reset wykonany, rank,gt,lvl,monety, misje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Proponuję usunąć już ten gratisowy lvl na początku gdyż był lvl i jest to trochę nie fair. W dodatku każdy ma równe szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ks chyba do wypalenia będzie :/ Ja wbijam na serwa gościu mi nuke serwuje od razu potem EMP i grać się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Chciałem napisać ale nie zdążyłem bo byłem spóźniony na spotkanie i wyleciałem z domu.NUKE całościowo można usunąć, są takie osoby, których nie da się zabić a ja widzę to już jak będzie to wyglądać na wyższych poziomach, nuke co 2 rundy.A tak /ks samo w sobie jest przyciągające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamboa 6 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 ja też jestem za usunieciem /ks dla mnie miny sa za bardzo widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Prosiłem graczy aby wydali swoje opinie na temat /ks bo przecież nie każdy ma konto na forum.Na pełny serwer 3 głosy były na nie. Wiadomo, że nie wszyscy dali opinie ale było sporo za tym, że /ks ma zostać.Ja uważam tak samo, jest to przyciągające . Chciałbym również aby do regulaminu dodane było zakaz używania autodestrukcji przed upływem 10 sekund.Ktoś kto gra zwiadowcą i respi się na terytorium wroga wycina cały team z tym perkiem. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez ★ ShadyJMSV ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Shady może nie dodać do regulaminu a ustawić blokadę perku. Tak będzie łatwiej niż admin miał by to pilnować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Do klasy Wsparcie Ogniowe dodac 10 dodatkowej kondycji + USP/GLOCK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Wstawcie wszystkie male mapki zeby mozna bylo nominować.Niektore sa tylko na pluginie "mala mapa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Co to znaczy wszystkie? Podajcie konkretne nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamboa 6 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 dlaczego prawie każdy gra klasą telepolter? ponieważ reszta zwykłych klas jest niegrywalna możnaby coś dodać/ zmienić i jakoś to będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi