mamutttt 10 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Witam, wczoraj zacząlem grac na tym serwerze, gdzies po rozegraniu 1 mapki, nagle wystepuje mi error podczas ladowania, dziwne, ze wystepuje tylko na tym serwerze (czyt. na innych dziala, nie probujac na serwerach waszej sieci) Moze i powinienem umiesic ten temat w innym dziale, ale w koncu to na tym serwerze wystepuje u mnie taki problem Zna ktos moze jakas porade lub wie o co sie rozchodzi? Btw, w amx znalazlem jedno bana z moim nickiem, ale w koncu to chyba nie jest kwestia tego bana, a tym bardziej ze to ns http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=97778 Ktos, cos? Edytowane 16 Lutego 2015 przez mamutttt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ja miałem ostatnio taki problem, przeinstaluj cs'a wyczyść po tym cały folder jeżeli steam, zainstaluj na innym dysku. Ja na E zainstalowałem i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamutttt 10 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dobra, dziala bez przenoszenia na inny dysk. Dzieki, tak swoja droga ciesze sie, ze jest jeszcze mod podobny do tp, mam na mysli mapcycle z tymi mapami + te 12 rund 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi