Hefajstos 7 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Siema Mam na imię Szymon i szukam pomocy.Chcę zacząć moją przygodę z kulturystyką i czy pomogli byście mi pomóc ułożyć plan treningowy i jakbyście mogli to dietę też.Teraz ważę 78 kg (nie nie jestem gruby)wzrost to 178 i mam 16 lat a niezbyt mam kase na siłkę czy sprzęt w domu mam jedynie hantelki. Chodzi mi chociaż o taki trening na początek albo jakiś link do ułożonego jak coś mogę załączyć zdjęcia. Edytowane 16 Lutego 2015 przez Hefajstos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Najlepiej bedzie jak napiszesz na sfd forum. Ewentualnie @Miko od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) To zacznij od pompek. Wątpię by ktoś tutaj spisał ci trening i dietę nie znając Cię. zwłaszcza, że to forum nie jest nastawione na tematykę kulturystyki xD Edytowane 16 Lutego 2015 przez -_- PS: Nie żebym się czepiał, prosisz o dietę, a potem piszesz, że nie masz zbytnio kasy ;d 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 5 posiłków dziennie, fitnes, sport XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefajstos 7 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Edytowany przez -_-, Dzisiaj, 18:34. PS: Nie żebym się czepiał, prosisz o dietę, a potem piszesz, że nie masz zbytnio kasy ;d Chodzi mi o to że nie mam kasy na karnet czy też sprzęt a dietę mogę zmienić lub urozmaicić Edytowane 16 Lutego 2015 przez Hefajstos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Chcesz diety, proszę bardzo Rano możesz zjeść owsianke, albo zrobić sobie omleta Potem możesz zjeść jakiś owoc i jakąś bułkę bądź chleb najlepiej razowy z np: twarożkiem Na obiad możesz zjeść kurczaka z ryżem, albo jakąś rybę lub sobie to urozmaicić i zrobić np: fileta z kurczaka i do tego ryż Potem możesz zjeść chleb z pomidorem, serem i szynką. Teraz rozumiesz o co mi chodzi? To bezsensu, bo nikt nie wie co jesz i dla mnie głupotą jest tworzenie takich diet, jesteśmy ludźmi którzy cię nie znają i żaden z nas nie będzie startował w zawodach, więc może warto jeść tylko zdrowo, nie bawić się w diety(?) Zamiast napychać się czipsami, czekoladą i fast food'ami warto pić wodę, co jakiś czas jakąś czarną porzeczkę, a jeść tylko porządne rzeczy, które nie są zamawiane w jakiś barach, a najważniejsze by jeść dużo mięsa. Pamiętaj, że nie jesteś zawodowcem, więc odmawianie sobie wszystkiego jest bezsensu, warto zjeść sobie np: pierniczki w czekoladzie, albo jakąś czekolade, cokolwiek by nie zwariować. Wybierz sobie to co lubisz zjeść, tak by było to zdrowe i tym się kieruj, nie słuchaj co mówią ludzie, bo żaden z nas cię na razie nie zna i nie powinien wypisywać ci diety oraz planu treningowego. Nie stać cię na karnet? Warto zacząć od tego http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.htm Edytowane 16 Lutego 2015 przez -_- Napisane dość chaotycznie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Na początku okresl swój cel masa lub redukcja. Dieta nie jest ci potrzebna ponieważ jesteś młody a twój organizm potrzebuje duzo energi. Jedz co chcesz wyglądaj jak chcesz- to jest dieta dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi