DrEsIaRz 9 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam z tej strony Squbany mam problem, po pobraniu i zainstalowaniu serwerowego cs-a wyskakuje mi launcher half life przestał działać mam windowsa 8 i niewiem co moze byc tego przyczyna probowalem serwerow v43 taze z innych forum i tazke nic niepomogło ,patrzylem na poradniki i nic nieznalazlem moze mi ktoś powiedzieć co zrobić.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 mam windowsa 8 To czemu pobierasz cs'a w wersji v43 jak jest dostępna wersja pod w8 ? http://download.cs-classic.pl/cs-1-6-download-windows-8/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi