Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Mam małą propozycje odnośnie regulaminów. Żeby zrobić subforum, Regulaminy ogólne - w których będzie reg. forum, serwerów, ts3 (bo jak są ogólne czyli zawierające wszystkie serwery to powinien być też ts3, no i jeżeli o tym mowa jakiś ogólny regulamin serwerów cs:go) Regulaminy serwerów 1.6 Regulaminy serwerów cs:go Bo na razie tak to wygląda, nieład.. CS:GO , CS:GO , CS 1.6 ,1.6 , TS3 , 1.6 ... Troche trudno się zorientować 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Oczywiście że na tak Porządek w tym dziale się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Im wiecej subfor tym latwiej sie polapac! na tak @@@@@@@@@@ Edit: Oczywiście że na tak będzie łatwiej się połapaćserio hiszpan? Normalnie jak kopiuj wklej ode mnie Edytowane 17 Lutego 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Oczywiście że na tak będzie łatwiej się połapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 No tam jest burdel jak u mnie w domu (mam remont, burzenie ścian itp. xd). Siwy widzę główka pracuje ;d. Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Oczywiście za przydało by się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja również popieram Siwego. Spoko pomysł, plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 19 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Odpada, bo będzie to obrzydliwie wyglądać (za duża liczba poddziałów na stronie głównej nie wygląda za dobrze) Mogę zrobić tak, że każdy regulamin będzie w dziale serwera i będzie on czytany z działu regulamin. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A czy nie dałoby się przy każdym serwerze umieścić również jego IP/GT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To jeżeli się tyle tylko da, to ok. IP serwera jest zbędne natomiast GT by było git, nie trzeba było by lecieć w górę zobaczyć ile graczy jest. I w dodatku gracze by jaśniej wiedzieli (wiem że są działy, ale ile było pomyłek między CS:GO a CS 1.6) który to serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 19 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nie, bo to też wygląda obrzydliwie i trzeba poprawiać potem poddziały, dodatkowo gdy GT nie będzie działać to forum już w ogóle nie będzie działać. Na dniach poprawię te regulaminy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 19 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi