Miłosz 2,767 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Mam małą propozycje odnośnie regulaminów. Żeby zrobić subforum, Regulaminy ogólne - w których będzie reg. forum, serwerów, ts3 (bo jak są ogólne czyli zawierające wszystkie serwery to powinien być też ts3, no i jeżeli o tym mowa jakiś ogólny regulamin serwerów cs:go) Regulaminy serwerów 1.6 Regulaminy serwerów cs:go Bo na razie tak to wygląda, nieład.. CS:GO , CS:GO , CS 1.6 ,1.6 , TS3 , 1.6 ... Troche trudno się zorientować 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,056 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 (edited) Im wiecej subfor tym latwiej sie polapac! na tak @@@@@@@@@@ Edit: Oczywiście że na tak będzie łatwiej się połapaćserio hiszpan? Normalnie jak kopiuj wklej ode mnie Edited February 17, 2015 by CiapatyMurwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiszpanskiTorreador 272 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Oczywiście że na tak będzie łatwiej się połapać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,550 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 No tam jest burdel jak u mnie w domu (mam remont, burzenie ścian itp. xd). Siwy widzę główka pracuje ;d. Jestem za! Link to comment Share on other sites More sharing options...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Oczywiście za przydało by się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzika ryba 982 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Ja również popieram Siwego. Spoko pomysł, plusik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,171 Posted February 19, 2015 Root Share Posted February 19, 2015 Odpada, bo będzie to obrzydliwie wyglądać (za duża liczba poddziałów na stronie głównej nie wygląda za dobrze) Mogę zrobić tak, że każdy regulamin będzie w dziale serwera i będzie on czytany z działu regulamin. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,056 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 A czy nie dałoby się przy każdym serwerze umieścić również jego IP/GT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 To jeżeli się tyle tylko da, to ok. IP serwera jest zbędne natomiast GT by było git, nie trzeba było by lecieć w górę zobaczyć ile graczy jest. I w dodatku gracze by jaśniej wiedzieli (wiem że są działy, ale ile było pomyłek między CS:GO a CS 1.6) który to serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,171 Posted February 19, 2015 Root Share Posted February 19, 2015 Nie, bo to też wygląda obrzydliwie i trzeba poprawiać potem poddziały, dodatkowo gdy GT nie będzie działać to forum już w ogóle nie będzie działać. Na dniach poprawię te regulaminy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,171 Posted February 19, 2015 Root Share Posted February 19, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts