GEJO 0 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 1. Nick:GEJ2. Imię:Bartek.3. Wiek**:15 lat i 28 dni. 4. Poziom na Diablo**:22-Ninja,26-Zabójca5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8,5/106. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Składka(Tak/Nie)**:Tak8. Link do swojego GT**:-9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Bardzo dużo czasu spędzam na serwerze,Próbuję jak najczęściej pomagać graczom nie zaawansowanym.Serwer znam dość dobrze bo grałem na nim parę lat temu.Wcześnie miałem nick '$iGn~! ale miałem przerwę i zapomniałem hasła. 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):-11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:Bardzo dużo może to być nawet 8 godzin dziennie (Tym Bardziej że Aktualnie mam Ferie.12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:Dni robocze 15-20,Weekendy 12-16.13. Staż w grze Counter Strike 1.6:6 lat.14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Twój nick, nie mam pytań. Tylko 12h przegranych Na forum od nie dawna Brak linku do GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi