Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Dziś zaprezentuję wam anime "Nisekoi". Gatunki: komedia, romans. Raku Ichijou zwykły chłopak, przeciętny uczeń z przyzwoitymi wynikami w nauce i sporcie, umiejętnościami kucharskimi i klasycznymi marzeniami o skończeniu dobrej szkoły i znalezieniu pracy. Jest synem tutejszego bossa Yakuzy i jest pilnowany przez członków gangu cały czas. Pewnego dnia do klasy Raku przenosi się blond włosa piękność, pół amerykanka, a pół japonka. Córka bossa amerykańskiego gangu Chitoge Kirisaki. Pomiędzy gangami jest napięta sytuacja chociaż ich bossowie są przyjaciółmi. By oszczędzić sobie wojny gangów, ojcowie postanawiają, że Raku i Chitoge będą parą. Parze nie podoba się ten fakt, bo oboje się nie znoszą, ale postanowili, że będą udawać związek. Raku całym sobą nienawidzi Chitoge, ale ciągle spędza z nią czas. Poznaje ją coraz lepiej i w końcu nie wie co o niej myśleć. Do klasy , w której są "gołąbeczki" chodzi pewna dziewczyna, piękna Kosaki Onodera, przyjaciółka głównego bohatera, zakochana w nim i to nie bez wzajemności. W międzyczasie pojawia się trzecia dziewczyna, przyjaciółka z dzieciństwa całej trójki. Okazuje się, że z nią też jest zaręczony. Co się stanie z naszymi bohaterami? Czy wybuchnie wojna gangów? Aby się tego dowiedziećmusicie sami obejrzeć anime. Link do serialu: http://nisekoi.kreskowka.pl/ __________________________________________________________________________________________________ Przyjemny tytuł. Samo w sobie mi się podobało choć, że tak powiem "dupy nie urywa". Kreska jest całkiem ładna, bohaterowie fajni, a fabuła nie jest zła. Anime ogólnie wypada przeciętnie, ale i tak je lubię ;d. Oceny: -bohaterowie: 8/10, -kreska: 8/10, -fabuła: 8/10, -ocena ogólna: Bardzo dobre. Źródła: zdjęcie z animeshinden, opis mojego autorstwa Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 W międzyczasie pojawia się trzecia dziewczyna, przyjaciółka z dzieciństwa całej trójki. Okazuje się, że z nią też jest zaręczony. Hahah dobre anime ;o Czyli jeden chłopak i trzy dziewczyny... hymmm no to musi mieć bujne życie erotyczne hahaha xd Niestety nie jestem fanem tego gatunku anime. Ale like leci za pracę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dobra recenzja, kiedys jak będe miał troszke czasu to oglądne sobie. Leci plusik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Aaaaj ląduje na pierwszym miejscu w poczekalni, nawet zaraz zacznę 1odcinek. Dobra recenzja, wprowadza lekko w historię. Naprawdę zainteresowało mnie, mam nadzieję, że to będzie dobry romans, bo właśnie takiego mi brakuje. Piszę, że obejrzę, bo tak będzie, nie jak większość osób komentujących, że ogladną a tak serio to nie, bo tylko posty nabić. Edytowane 17 Lutego 2015 przez Mashiro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Spoko anime . Łap lajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi