Nalesniki 9 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak myślicie może przydał by się rest ranku? Widzę duóz nowych graczy na serwerze, ale też dużo stałych bywalców i doszły mnie słuchy że cięzko wbić satysfakcjonujący ich rank. Dużo czitów przeszło przez ten serwer w ostanich 3 miesiaca a o oni najwiecej zaburzają ten rank majac staty np 25 do 0 i wsyzskite 25 to zabicie przez hs. Z tego co pamietam to reset był za czasów nieudolnego Haze. który chciał lub nie zorganizować konkurs, lecz niestety nie pykło . :signher: Także posaidam jeszce jedn argument przeważajacy za tym aby go zresetować. Otóż tym argumentem jest szansa dla stałych graczy aby podwyszyć swój rank i bardzeij się "cieszyć z gry" no bo to 4Fun. ....A zapomniał bym :gunsmilie: Jak będzie rest to i tak będe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Hmm czyta ktoś to tak wgl? Bo odnoszę dziwne wrażenie ze NIE. Są nowi admini i tez są starsi a żaden z nich nie wyrazi swojej opini na ten temat i nie tylko ten ale w całym dziale 4Fun nie widać ŻYCIA i żadnych jakichkolwiek odznak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialyy 1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja czytam i jestem nowym graczem, ale reset ranku? Po co to komu? Jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Hmm czyta ktoś to tak wgl? Bo odnoszę dziwne wrażenie ze NIE. Są nowi admini i tez są starsi a żaden z nich nie wyrazi swojej opini na ten temat i nie tylko ten ale w całym dziale 4Fun nie widać ŻYCIA i żadnych jakichkolwiek odznak. Co prawda to prawda, 4fun obumiera :/ Co do resetu to myślę, że się przyda żeby nowi gracze mogli także powalczyć o top15. Edytowane 19 Lutego 2015 przez -_- No to warto coś zaproponować by nie "obumierał", a nie tylko komentować i nic nie robić. Gadać to każdy potrafi ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slabiak 0 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 resetuj rank ale jak będziesz co chwile banował to nie dziwne ze sobię wbijesz 1miejscie w ranku -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 resetuj rank ale jak będziesz co chwile banował to nie dziwne ze sobię wbijesz 1miejscie w ranku -.- Masz jakieś zastrzeeznia co do wykonywania moich obowiązków? To znaczy ze nie mam banować odplanców, a jak ich zbanuje to jestem pierwszy w topce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Też byłbym za resetem bo pojawia się stagnacja jeżeli chodzi o ścisłe top i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4fk4 0 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja też sie wypowiem, sory że się nie udzielałem z góry, ale internet explorer nie działał . Na serwerze gra kilku moich znajomych, który nie są przeciętniakami w tej grze, ale niestety cheaty popsuły ten ranking. A teraz gdy nas adminów jest coraz wiecej można pomyslec nad takim restartem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/31539-propozycja-reset-ranku/#entry191499 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi