aver 1 488 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Bez miłości ani słowa Gatunek: Romans, Komedia, Dramat Opis fabuły: William Borgens jest uznanym pisarzem, który od trzech lat nie napisał ani słowa po tym, jak żona porzuciła go dla innego mężczyzny. Czas mija mu na szpiegowaniu byłej i niezobowiązującymi randkami z zamężną sąsiadką Tricią . Próbuje sobie też poradzić z wychowywaniem nastoletnich dzieci - Samanthy i Rysty'ego. Samantha właśnie wydaje swoją pierwszą powieść i za wszelką cenę chce uniknąć problemów z miłością, zwłaszcza że wie, do czego doprowadziła ona rodziców. W wyniku przypadkowych randek poznaje jednak fajnego faceta, Lou który nie cofa się przed niczym, by ją zdobyć. Rusty , miłośnik Stephena Kinga, jest również początkującym pisarzem fantasy, będącym na etapie poszukiwania życiowych doświadczeń. Zakochuje się w pięknej Kate, dzięki której poznaje smak pierwszej miłości, ale także rozczarowania. Częsc fabuły z google. Kilka słow ode mnie: Ogladałem ten film pierwszy raz i można powiedziec że zrobił na mnie duże wrazenie, chociaż z początku nie spodziewałem się ze przypadnie mi do gustu. Taki spokojny, wzruszający film o miłosci, w niektorych momentach myslałem że się popłaczę ale udało mi się powstrzymac. Polecam każdemu. Link do filmu: http://www.cda.pl/video/140059c6/Bez-milosci-ani-slowa-2012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Jak na początek to całkiem fajna recenzja Co do filmu - kocham <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Nie lubie zbytnio romansów,ale sama recenzja aż zachęca do obejrzenia --- Ode mnie Lubie to --- Czekam na jakieś Horrorki. ~ Pozdrawiam Kamil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jakbyś napisał to sam, to bardzo bym cię pochwaliła. A tu widzę kolejną skopiowaną. XD Brak aktywnościiiiiiiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. :c Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi