Ilonez 779 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Jest wiele wątpliwości na ten temat, dlatego w tym temacie, będę wklejać miejsca, które powszechnie są nazywane txt. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości odnośnie danej mapy to proszę pytać. Temat będzie aktualizowany. Na niektóre miejsca np. na zm_hs_horror, które nie jest txt po prostu nie można wchodzić. zm_3_worlds zm_hs_horror zm_foda Edytowane 14 Października 2015 przez mn9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Nareszcie się za to zabrałaś brawo. I teraz trzeba wyjaśnić czy txt są na mapach : zm_toxic_ice_attack - literki zm_foda (H@ pisał mi, że drewno to txt) zm_cpl_mill_kamp - literki i kampa w powietrzu i na razie to tyle jak sobie przypomnę to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 zm_toxic_ice_attack - dozwolone zm_foda - dodane zm_cpl_mili_kamp - chodzi o to słowo UBEK? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Innych literek tam nie ma... p.s na fodzie jeszcze nad kontenerami jest txt, dodaj ss'a dla jasności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Pytanie od kiedy ss nr 3 to są txt skoro to są specjalnie zaprogramowane miejsca dla graczy tak samo jak na zm_five miejsce za beczkami , czy inne tego typu miejsca . Miejsca tz txt to są miejsca przez które gracz może wyjść poza mapę lub zbugować się i wiedzieć inne miejsca na mapce tak jak na toxic_housach itp zm_dd_v1 Edytowane 1 Marca 2015 przez iss9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) @UP Jeśli możesz, to czytaj ze zrozumieniem to co napisała opiekun serwera, a wtedy nie będzie zbędnych pytań. A wracając do tego miejsca ze screena nr 3 , to już dawno H@ ustalił, że nie można tam wchodzić. Jest wiele wątpliwości na ten temat, dlatego w tym temacie, będę wklejać miejsca, które powszechnie są nazywane txt. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości odnośnie danej mapy to proszę pytać. Temat będzie aktualizowany. Na niektóre miejsca np. na zm_hs_horror, które nie jest txt po prostu nie można wchodzić. Edytowane 1 Marca 2015 przez Masek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Na fodzie bez problemowo wejdę na drewno jako zombie nie mając vipa bez żadnej pomocy. Dlaczego w ogóle jest to miejsce zabronione? jak to nie jest txt Edytowane 2 Marca 2015 przez .::Kaka::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Na fodzie bez problemowo wejdę na drewno jako zombie nie mając vipa bez żadnej pomocy. Dlaczego w ogóle jest to miejsce zabronione? jak to nie jest txt Czy można tam wejść bez Vipa, szczerze mówiąc nie wiem bo zawsze olewałem ludzi którzy tam stali i szedłem do kogoś innego, ponieważ wbić tam napewno nie jest łatwo, a jak jeszcze ktoś do ciebie strzela to raczej graniczy z cudem. Zakaz wchodzenia na to miejsce jest ustalony przez H@ i tak decydując musiał mieć do tego podstawy, nam zostaje respektować decyzję H@ jak i obecnego opiekuna serwera. Edytowane 2 Marca 2015 przez Masek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMako 0 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Bez vipa nie da sie tam wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Bez vipa nie da sie tam wejść I to jest właśnie sposób, w jaki można nadużyć vip'a, a w regulaminie jest napisane, że zakazuje się nadużywania vip'a bądź pro vip'a. Stąd też został ten temat stworzony, oraz aby objaśnić nowym/początkującym adminom gdzie a poniektórych mapach znajdują się txt. Szkoda, że temat nie jest aktualizowany. #Edit.No.1 Nie byłem właściwie do końca pewny, czy jest jakaś klasa ZM, która może tam wskoczyć, stąd też nie wspomniałem o niej . Co do zm_foda, kampa na drewnie jest TXT, tu sam Karol o tym mówił, że nie można tam wchodzić (kiedyś, gdy wszedł na serwer to mi się za to oberwało, że pozwalałem graczom tam siedzieć ) Edytowane 12 Października 2015 przez Pawel.? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) I to jest właśnie sposób, w jaki można nadużyć vip'a, a w regulaminie jest napisane, że zakazuje się nadużywania vip'a bądź pro vip'a. Stąd też został ten temat stworzony, oraz aby objaśnić nowym/początkującym adminom gdzie a poniektórych mapach znajdują się txt. Szkoda, że temat nie jest aktualizowany. Pawełku tak się składa że na serwerze istnieje klasa zombie, którą wszędzie da się wejść Co do aktualizacji tego tematu, to tak szkoda że nie jest on na bierząco aktualizowany... A co do txt na mapie zm_foda... ta kampa na drewnie to nie są TXT Edytowane 13 Października 2015 przez mn9 W wolnej chwili postaram się zaktualizować ten temat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Obecnie już nie ma różnicy co do Vip'a czy Zwykłego gracza na serwerze ZM da się wszedzie wejść. jest dodana klasa co ma 3 skoki jako zm więc bez problemu zm wejdzie na txt Humani mogą w sklepie kupowac skoki czyli też wejdą praktycznie wszędzie Więc tak naprawdę na Zoombie Mod nie powinno być obecnie bana za TXT ponieważ każdy wszędzie wejdzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jestem tego samego zdania co Jc. Jeżeli jest możliwość wejścia to cZemu za to banowac? A po drugie jest klasa jak to ja nazywam drakula w wersji kobiecej która posyła swoje nietoperki i one przyciągają humana do niej więc jak zombie gdzieś nie może wejść to Dracula go ścignie:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi