Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Typ Pracy: Banner Wymiary: Szeroka, Wysoka dlatego, że ma tam byc opis VIPA.Render, Stock: -Napis/y: To ma byc opis VIPA, lecz z ładnym okienkiem czyli po wpisaniu /vip wyświetla nam się opis na ładnym tle pasującym do diablo / bądź na obrazku. Więc napisy mają byc takie: Nowy VIP NewDiabloMod Cs-Classic.Pl Opis: -> 4x wieksza szansa na zdobycie runy-> 2x wieksza szansa na zdobycie kamienia-> Dodatkowy exp za zabojstwo-> Wieksza szansa na zdobycie zlota-> Mozliwosc pomijania questow w ich trakcie-> Wieksza wytrzymalosc itemow [+80 punktow]-> Wieksza wytrzymalosc run [+500 punktow]-> Dodatkowe +1200$ za zabicie HS-> Dodatkowe +700$ za zabicie-> W CT otrzymuje defa-> Zestaw granatow na start-> Prefix VIP przed nickiem-> Haslo na nick Ten opis ma byc na bannerze Tematyka: Diablo,Kolorystka: Podchodząca pod DiabloInne: Wszystkie prace zostaną nagrodzone, a osoby, które się podejmą "wyzwania" będą u mnie miały plusa ;d Więc do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Nie jestem dobra w napisach, ale trzymaj. Jak coś to mg zmniejszyć, bo nie miałam pojęcia jakie wymiary Edytowane 21 Lutego 2015 przez Fantasia ♥ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Napisy są ładne, tylko może to na jakimś tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Może jakieś wymiary mniej więcej? Edytowane 21 Lutego 2015 przez вℓαи¢ιк 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Blancik ładnie, tylko ten napis na górze się zlewa z tłem. Może jakieś ładniejsze tło? P.S: Na to nie ma wymiarów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 21 Lutego 2015 przez вℓαи¢ιк 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Ładnie, prosiłbym jeszcze o dodanie napisu, zapomniałem o tym, niech on będzie na samym dole: Zachecamy do kupna VIPA, kupujemy go automatycznie przez sklepik, po kupnie musimy czekac na zmiane mapy. Po zmianie mapy nam go doda. Mozemy go zakupic na: shop.cs-classic.plRESET LvL'i odbył się 27 lutego. Wraz z tym została wgrana Nowa Modyfikacja. Życzymy Miłej Gry. Edytowane 21 Lutego 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi