KuKiTriceps 0 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 1.Twój Nick: KuKiTrIcEpS 2.Nick admina/gracza który zawinił: Lucynek3.Admin/Gracz : Nie wiem czy to admin czy gracz4.Data i godzina: 19:38 2015-02-195.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie (gracze)6.Opis sytuacji: Lucynek wyzywał i przeklinał7. SID/IP: jak to admin to powinniście mieć a ja nie mam bo nie ma go na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozgrzewka 0 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Podpisuję się pod skargą bo wszystko widziałem wbija Lucynek na serwer mówi -elo ktoś do niego cześć a on odrazu spier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dodaję sid gracza Lucynek bo w temacie skargi nie został podany. (z sourcebans wzięłam) STEAM_1:1:61262102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jeżeli jest to osoba, która jeszcze nie miała mutacji to właśnie tak się zwracam do niej, bo dobrze wie że jej nie wolno a jednak dalej mówi przez mikro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nie spotkałem się z sytuacją, w której lucynek obrażał graczy.Może trochę zbyt często zdarza mu się przeklinać ale nie sądzę aby taka sytuacja miała miejscę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 19 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To w końcu wyzywał i przeklinał czy przeklną?Brak dowodów, proszę napisać skargę popartą jakimś dowodem lub większą ilością świadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 19 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi