SuperFrankie 5 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Czekam na opinie dotyczące Admina Gs1222(MietekZul) , czy dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków, nie nadużywa swojej funkcji itd. Myślę, że lista AMX da odpowiednią opinię dotyczące @Gs1222. Grałem z nim, gram i nie widzę, aby szkodził swoimi flagami. A więc, jestem za tym aby odebrać Admina graczowi. Ze względów takich jak np. sytuacje związane z "sojuszami" z graczami, jednym słowem, "współpraca ale i również pomoc humanom". To nie jest tylko jedna uwaga, jest ich kilka kroć więcej, Moim zdaniem Admin powinien być ogarnięty i przestrzegać w szczególności regulaminu, co jest jego obowiązkiem. No ale nasz gracz "MietekZul" nie mogę powiedzieć że się z tego wywiązał. Kultura osobista? Również nie jest za wysoka. Chamskie odzywki do graczy. No cóż, Moje ostateczne zdanie. Jestem za odebraniem Graczowi -Admina. Pozdro Borek <3 Jakie masz na myśli "sojusze" z betonami i Humanami? Edytowane 11 Czerwca 2015 przez SuperFrankie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Admin zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Tym razem czekam na opinie dotyczące admina Zomer. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jako admin dosyć dobrze się sprawuje i jest aktywny, lecz jest na niego skarga, zobaczymy co z niej wyniknie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Z powodu skarg przedłużam adminowi okres próbny o 4dni. --edit-- W trakcie przedłużonego okresu próbnego skarg nie było,admin zostaje. Edytowane 23 Lipca 2015 przez mn9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi