Spr!Nt221 0 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 1. Nick:Spr!Nt 2. Imię:Jakub 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**: 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: chcę zostć adminem dlatego że świetnie nie znam amxmodmenu byłem już jako admin na swoim serwerze dobrze się tam sprawowałem wszystkiego pilnowałem dlatego chciałem i tu spróbować 9.czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie mam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: spędzam na serwerze 10,15 godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze i weekendy gram co dziennie 12. Staż w grze counter strike: 6lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Jestem na Nie : -nie podałeś do gt linka -nie napisałeś kiedy grasz (chodzi mi o godziny ) -brak steam Edytowane 20 Lutego 2015 przez kill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 29. Namawianie innych osób do sprawdzenia podania, kończy się odrzuceniem go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Na nie dlaczego ? -brak linku do gt -i na pewno nie dasz 10,5 godz na serwie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): w dni robocze i weekendy gram co dziennie pytają sie w jakich godzinach grasz czytaj ze zrozumieniem podanie do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Na nie. ~ Brak steam. ~Brak linku do GT. ~podpunktu 11. Nie skomentuje. ~Namawiasz do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Brak linku do GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi