HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 1. Nick: HiszpanskiTorreador2. Imię: Dawid3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak (sms)7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/HiszpanskiTorreador/193.33.176.143:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Dawid mam 16 lat chodzę do 3 klasy gimnazjum i interesuję się piłką nożna. Adminem chciałbym zostać ponieważ ludzie często łamią regulamin a adminów na serwerze nie ma. Chciałbym sprawdzić się w tej roli na waszym serwerze ponieważ staram się pomagać graczom staram się być kulturalnym, oczywiście czasami coś mnie pokusi samego o złamanie regulaminu ale bardzo rzadko. Wiem że moja historia banów nie jest zbyt ciekawa ale większość tych banów była po prostu z mojej głupoty, bany za ducha były gdy zaczynałem grę na serwerze. Gametracker też może nie jest zbyt dobry ale ciągle jestem na serwerze i gt jest coraz to lepsze, to samo z forum staram się przesiadywać na forum coraz więcej czasu.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: około 2h11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-22 oczywiście z jakimiś przerwami weekend różnie.12. Staż w grze counter strike 1.6. Coś koło 2lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania naprawdę chciałbym sprawdzić się w tej roli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Dałbym Ci szanse (Admin Próbny): - Czasem zgłaszasz na u@ , - Jesteś dość kulturalny, - Wywiązujesz się z GT, - Byłeś Adminem, Twoim najgorszym minusem jest czas na forum oraz lista banów ;/. Mam nadzieję, że nadrobisz czas na forum. Pamiętaj, że Admin ma dawać przykład ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Myślę że można dać Ci szanse, jestem za okresem próbnym: +Doświadczenie +składka +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Myślę że można ci dać admina na okres próbny : +Doświadczenie +Składka +GT + - Średnie amx ale szybko się nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Na tak, ostatnio jak z nim grałam nie miałam zastrzeżeń. Duża aktywność, z amx łatwe, więc nie będzie problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Też jestem na TAK: Poprawiłeś swoje GT, twoja aktywność sięga 2-3h dziennie, to dobry wynik. Nie ma z Tobą problemów tylko nie łam regulaminu! I więcej działaj w życiu forum bo to też ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak najbardziej na tak: +miły +ogarniety +wymagania gt spełnione +składka +mikro A amx szybko sie nauczysz nawet na serwerze testowym można ćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiteez 1 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jestem na tak +amx +GT +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi