Ilonez 779 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Nick: Euphemia Powód rezygnacji: Rezygnuję tylko z Admina na DR, liczyłam na klasę od lvla, która niestety mi nie działa i za bardzo to wszystko zbugowane póki co i straciłam ochotę na grę. Poczekam aż wszystko zostanie naprawione . Coś od siebie: Pozdrawiam graczy DR i dzięki za szansę ;>. @Siwy nie chcę miejsca zajmować Edytowane 20 Lutego 2015 przez Visha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) ILONA, nie rezygnujesz Tylko idziesz na urlop, a czas urlopu - do naprawienia bugów, nie? Ilonka , nie zajmujesz miejsca Ta rekrutacja na DR będzie zawsze otwarta, siedzisz. Edytowane 21 Lutego 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No dr naprawdę jakiś zbugowany -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Okej to widzimy się za miesiąc? xD /admin odebrany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 22 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi