Ilonez 779 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 (edited) Nick: Euphemia Powód rezygnacji: Rezygnuję tylko z Admina na DR, liczyłam na klasę od lvla, która niestety mi nie działa i za bardzo to wszystko zbugowane póki co i straciłam ochotę na grę. Poczekam aż wszystko zostanie naprawione . Coś od siebie: Pozdrawiam graczy DR i dzięki za szansę ;>. @Siwy nie chcę miejsca zajmować Edited February 20, 2015 by Visha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebron 112 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 No dr naprawdę jakiś zbugowany -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,550 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Okej to widzimy się za miesiąc? xD /admin odebrany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,177 Posted February 22, 2015 Root Share Posted February 22, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts