LuBiS`_ 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Imie : TomekWiek : 17Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 24hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Niestety nie miałem możliwości być redaktorem więc małe , ale chciałbym spróbować swoich sił bo lubię posiedzieć na forum .Znajomość z większością użytkowników: Raczej jest .Dlaczego ja ? :Ponieważ wiedzę , że nie ma nowych gazetek lub wywiadów więc chciałbym coś napisać . Jestem uprzejmy i przestrzegam zasad ortografii i interpunkcji .. Wymagania : 1.Minimum postów 60(małe wyjątki) (Jest)2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) (Jest)3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) (Brak ostrzeżeń)4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) (Jest)5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) ( jeszcze 2 dni,)6.Minimalny wiek 15 lat. (Jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na tak ogarniety , miły od dluższego czasu na forum .NA TAK,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Przykro mi Lubiś, ale moim zdaniem nie dasz rady :Pdam Ci szansęTAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jesteś aktywny i dobrze pod względem polszczyzny. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dam Ci TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Widzę , że coś się zatrzymało w miejscu więc . Zaprasza to wyrażanie swojej opinii bo ile można czekać na dostanie Tak/Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Tak, każdy Go zna i nie będzie miał problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio. 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 "Za trzymało" ??Aha...Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jestem na Tak, można Ci dać szanse, zobaczy się jak się sprawujesz itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jasne,że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Wymagania spełniasz, nie robisz błędów ortograficznych i dużo czasu spędzonego na forum. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Podanie jest napisane bardzo przekonującą, estetycznie oraz bez błędów ortograficznych. Wymagania spełniasz, oczywiście, że Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNaNaNa 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 TAKMoże i nie znam cię długo, ale wiem że nie popełniasz błędów ortograficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi