deskopT 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wiek:15lat.Kontakt (GG/e-mail/steam): GG nie urzywam. e-mail:[email protected]/ Steam:de.skopT/ Skype:Oneskiller1Kiedy zaczynałeś grę w cs:Gram już 3rok.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Doświadczenie .. po prostu nie jest to jakiś wielki wyczyn odróżnić wh czy inny czit ktory jest zamaskowany na screenach czy nie, potrafie to zrobic i bez problemu się temu podołam.Ile masz wolnego czasu?:Codziennie po 5h na pewno posiedze. Oczywiście bez przesady.Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Spędzam dużo czasu na komputerze, chetnie bym zaoszczedzil czekania graczy ktorzy dostaja bany i w ten sposob bym rowniez pomogl calej serwerowni.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Gdy pierwszy raz zaczynałem grę w Cs. WHWymagania- 50 postów/ ponad 80- 50 godzin na forum/ jest 30h- Minimum 15 lat / jest- Minimum 2 miesiące na forum / Jeszcze nie. Ale nie mam w planach rozstawania się z wami ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jak narazie na NIE Powod :-Posiedz jeszcze troche na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Lubie Cię, ale nie spełniasz wymagań za mało jesteś z nami nie każdy Cię tak bardzo zna...Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Na razie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi