Kamil™ 89 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 To ja też coś wykminie,a teraz nocne marki Do Spania i nie spamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ja również żartowałam. kto by wyrabiał ciasto w nocy? Koniec spamu pls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Zrób jeszcze orła, mamuta i pawia :tongue2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Taa od razu Damę z Łasiczką ulep w 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Gorący temat ^^ Zrobię cały skład Hollywood Undead w skali 1:1 z ciasta do pierogów, pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Taaak, i jeszcze wypisz ciastem teksty ich piosenek tworzac w ten sposób postument dla ich figur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Się robi! Za jakieś 2 lata wstawię zdjęcie (ps to prawda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Z naszą pomocą (Ciapaty będzie zapierniczał a ja będę dyrygował gdyż jestem urodzonym prezesem) niecałe półtorej roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ahhh to wołam chłopaków po kolei,najpierw Danny się ustawi na pozycję i lepimy! Później J3T,a reszta się zobaczy! Do dzieła misiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Not anymore zes sobie murzyna znalazl... niech aver zapiernicza jak chce UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Not anymore zes sobie murzyna znalazl... niech aver zapiernicza jak chce UB Ty,, faktycznie to teraz mam dwóch podwładnych tylko na ciapatych muszę uważać (mam cię na oku, nie będziesz ciasta podjadał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Kiedys uzywalem nicku Ciastek na GG tak mowie a propo Ciasta, ale rzucilem ten nick bo nie bylem jego jedynym uzytkownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Pozdro Ciastek Lepię ciasto, przy pomocy mam babcię i całkiem nieźle nam idzie, czekam tylko jeszcze na chłopaków z hu i na was. W takim tempie wyrobimy się do wakacji :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Projekty są ekipa jest głównodowodzący są (Marta i Ja ), tak więc do dzieła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jest też architekt, ale musicie mi zaplacic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jak wysoko się cenisz architekcie? ;d uhh kotek się zgniótł, ale to nieważne XD będzie ekipa HU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Hmmm, jedna noc za 2 dni roboty Biorę w naturze .Not Anymore. wypinaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jak wysoko się cenisz architekcie? ;d uhh kotek się zgniótł, ale to nieważne XD będzie ekipa HU! my będziemy się śmiać, a Oni będą zapier*** Hmmm, jedna noc za 2 dni roboty Biorę w naturze .Not Anymore. wypinaj się To chyba ty się wypinaj, w końcu to ty się starasz o posadę nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Wy oboje się mi wypniecie, nieważne co zrobię ^^ Czekam na hajs, bo składniki na więcej ciasta się same nie kupią! ,_, Do roboty lenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Wy oboje się mi wypniecie, nieważne co zrobię ^^ Czekam na hajs, bo składniki na więcej ciasta się same nie kupią! ,_, Do roboty lenie Nie chcę wiedzieć co ty tam ukrywasz, że to my się mamy wypiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Palecz ,_, No przelewaj ten hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Palecz ,_, No przelewaj ten hajs sms'em? przelewem? paypal'em? xD Czy przyjmuje Pani euro? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Przyjmuję. xD A tak serio ziomaki to chyba zrobię żyrafę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pojebundało Ciebie Żadne żyrafy A może pierogi ulep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Nie będziesz mi życia psuł Zrobię żyrafę Pierogi z czym? Nie mam farszu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi