™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Nick: Ho0liBiceps Wiek: 20 lat Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: CS 1.6 ponieważ w cs go nie gram. Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Hm jakieś 8lat z przerwami. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Jasne żę tak miałem swoją sieć wiec potrafię. Ile czasu poświęcasz forum?: Zazwyczaj to jestem w godzinach od 14 do północy i czasami rano. Więc poświęcam sporo godzin na forum. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Grało się kiedyś żeby zobaczyć co to jest WH, AIM, ESP, SH. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak miałem warna za spam. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem własną sieć byłem tak że na paru innych sieciach w ub team. Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Adrian mam 20lat mieszkam w Częstochowie interesuje się komputerami jak i grami, siłownia, piłka nożna (Hala Madrid) ogólnie jestem miłym spokojnym człowiekiem lubię rozmawiać poznawać nowych ludzi. Myślę że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone. x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ja na TAK, -podanie mi sie podoba, -warunki spelnia, -brak zastrzezen do uzytkownika, -wiek idealny, -doswiadczony, -ma duzystaz w CSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Myślę że można dać Ci szanse. Masz odpowiedni wiek i masz duże doświadczenie. Wypowiadaj się więcej na forum na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja również jestem na tak. Duuuży staż w grze jak i w obsługiwaniu amxbans. Wiek musi świadczyć o tym, że jesteś dojrzały. Myślę, że można dać Ci szansę. Powodznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Coż, jako takiej aktywności nie widzę na forum, ale dałabym Ci szanse, masz odpowiedni wiek, doświadczenie w grze,dobry z Ciebie admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 24 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi