N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Mijają dwa tygodnie i prosiłabym o ocene dwóch adminów, ktorzy zostali przyjęci na okres próbny: mr.burger ABRAKA-DANIEL-T-BAG 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Abraka często jest na serwerze a to rano a to popołudniu jak z nim grałem nie zauważyłem żeby sobie nie radził jak dla mnie powinien zostać. Burger jak grałem z nim to zauważyłem że czasami przesadzał i tu dużo nie mogę powiedzieć bo mało z nim grałem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Co do T-BAGA on powinien zostać gra dużo, ogarnia już, jakiś takich problemów przez niego spowodoanych nie widziałem tylko żeby ograniczył spamowanie na y@ i kozaczenie bo może on to robi na żarty ale inni gracze mogą to inaczej odebrać. A co do Burgera to tak jak pisał Hames czasem zdarzy mu się przesadzić, z tą aktywnością to on się zwalniał bo coś tam z internetem miał problemy, ale jednak troche mało grał żeby można było go ocenić bardziej według mnie można by przedłużyć mu okres próbny. Edytowane 23 Lutego 2015 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Daniel radzi sobie dobrze i czesto jest na serwerze,a co do Burgera to go nie widzialem na serwerze dawno albo na innym nicku gra. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 T-bag ogarnal wszystko prawidlowo, aktywnosc na serwerze ma, pomaga wiec jak dla mnie powiniem zostac. burger... tu mam sprzeczne uczucia. wydaje mi sie ze okres probny powinien zostac mu przedluzony o minimum tydzien gdyz przez ponad polowe okresu probnego go nie bylo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ostatnio mało byłam na serwerze z pewnych względów, ale z tego co zauważyłam to Daniel ładnie sobie ogarnia, a Burgera widziałam może w pierwszy dzień jak dostał admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Daniel jest nie do ruszenia cziterów ogarnia siedzi, i przyjmuje zgłoszenia na U@, a co do Burgera widziałem go może z 2/3 razy dawno temu więc odczucia co najmniej mieszane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 T-Bag się wywiązuje z obowiązków, gra często i jak zgłoszenie poleci odrazu na specta, burger grał 2-3 dni po otrzymaniu admina a tak to szału nie ma, rzadko na servie i zresztą mało kiedy ma czas żeby się wykazać bo zawsze prawie jakiś admin był podczas jego gry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o T-BAGA, wszystko wykonuje prawidłowo, jest ogarnięty i co najważniejsze nie nadużywa rangi Admina. Taki Admin się przyda na dłużej Jeśli chodzi o Burgera.. Rzadko go widuję ( może jest to spowodowane tym, że ostatnio sam jestem mało aktywny.. Szkoła..). Grałem z nim może ze 2 razy i za dużo nie mogę o nim powiedzieć. Jednak zdarzyły mi się nieprzyjemne "akcje" z burgerem.. Proponuję o przedłużenie okresu próbnego i przyda mu się "kop w dupę". ~~EDIT~~ Widziałem, że Burger pisał w Nieobecnościach, ponieważ ma jakąś awarię, ale mimo to należy mu przedłużyć okres próbny, ponieważ nie miał jak się wykazać. Edytowane 23 Lutego 2015 przez TYLK0 H3@DSH00T 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Abraka duży plus + bardzo dobrze sobie radzi, a co do burgera to się nie wypowiem bo rzadko na siebie trafialiśmy ale jak już był to wszystko ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Moim zdaniem T-BAG powinien zostać duża aktywność dużo banów rozdanych jestem za tym żeby został lecz co do Burgera to małą aktywność nie ogarnięty w amx wiek jeżeli byś się poprawił był bym na tak ale jak na tą chwilę przykro mi ale jestem na nie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj 8 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Wielki + dla Daniela za to, że jako jeden z niewielu adminów ogarnia sytuacje z kampieniem TT na respie. O całości zostało już powiedziane, serwer zyskał dobrego admina. Burgera parę razy widziałem ale zawsze w towarzystwie 2/3 innych adminów więc się nie wypowiem ale może potrzeba trochę czasu więcej na ocenianie jeżeli mała aktywność na serwerze jest usprawiedliwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Daniel, witamy w rodzince mr.Burger, okres próbny zostaje przedłużony o tydzień, ponieważ byłeś mało aktywny i nie mogliśmy Cię ocenić. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi