XoLLeK 34 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Wiek: 17 lat (rocznie)Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 3-7hDoświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem moderatorem na jednym forum na innym serwie i pisałem tam własnie o grach itp.Dlaczego akurat Ty?: Hymm... Jestem aktywny, nie mam warnów, przestrzegam regulamin, lubię grać w gry i pisać poradniki itp. Nie bede się jakoś specjalnie rozpisywał czemu ja po prostu stanowczo w skrócie. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Swoja osobą chciałbym wnieś to żeby wszystko na forum w dziale gier było uporządkowane poradniki w Poradnikach itp. Po kolei z tag'ami.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Fifa World, Cs 1.6 lub GTA bo w własnie na serwerze GTA bylem modem. Edytowane 24 Lutego 2015 przez XoLLeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Twoje zachowanie: http://forum.cs-classic.pl/topic/31909-k%C5%82amstwo-w-podaniu/#entry192835 Masz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi